Tanie rowery
Tanie rowery
gdzie we wrocławiu mozna dostać rower kozo podobny urzywany żebym sie nie bał że mi go ukradną ?
chyba macie tam jakies makro/tesco/real, jesli tak to wchodzisz od jednego z nich i szukasz takich super rowerow z dwoma wypas amortyzatorami. Kupujesz takiego tyle ze uwazaj zeby nie kupic z takimi kolami co maja tam takie duze szprychy, np. 3 albo troche wiecej. Kupuj taie co maja takie cienkie druty, bo takich nie kradna.
-
- Kontakt:
Ale czemu, dwa hamulce z przodu to "DOUBLE POWER". Szkoda tylko że czasami jeden nie jest w ogóle podłączony ;).
A tak w ogóle to słyszałem że im mniej szprych to więcej kradna. Narazie najmniej to widziałem 3 (co nie jest niczym niezwykłym). Ale czy ktos widział koła na 2 "szprychach"?? Albo na 1??. To dopiero musi nieźle wyglądać :)
A tak w ogóle to słyszałem że im mniej szprych to więcej kradna. Narazie najmniej to widziałem 3 (co nie jest niczym niezwykłym). Ale czy ktos widział koła na 2 "szprychach"?? Albo na 1??. To dopiero musi nieźle wyglądać :)
Going down fast...
to są za dobre rowery coś tańszego do 80zł a co do tych rowerków to byłem w tesco i powiem tak karzdy rower jest przystosowany do bardzo ciężkiej jazdy szprychy nie są ponaciągnae zeby była lepsza amortyzacja myśle tak samo zaplot do tego służy chyba im sie troche pomyliło :>, rowery mają absowe tarcze które podczas zjazdu nie zablokują koła żebyśmy przez kierownice nie wylecieli ps. na płaskim terenie z prędkością 1km też :> a do kompletu widziałem klamki power ;. naprawde power cza mieć taką siłe w dłoni żeby zasinąć że heja za ogromną sume 5zł za sztuke
a teraz do tematu nie wiecie gdzie można kupić badziewne tanie urzywane sztywniaki
a teraz do tematu nie wiecie gdzie można kupić badziewne tanie urzywane sztywniaki
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Taaaa niskie laki..... Jakies 3 lata temu jak bylem ze starym po wedke i cos tam jeszcze to stal oparty o zuka Scott.... full Scotta.... za 1800zl.... a sprzedawali jacys rumuni czy cyganie, juz nie pamietam. Ciekawe kogo byl przed kilkoma tygodniami od wystawienia na niskich lakach
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.