AUTHOR AGANG 14 a.m. 03

FR-SHOP
Kontakt:

AUTHOR AGANG 14 a.m. 03

Post autor: FR-SHOP »

Witam mam takie pytanie posiada ktoś może taka ramke jakie są jej wady jakie zalety chodzi mi o model agang a.m. Podobno modele 2003 za najlepsze
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

ja mam p.m. 14' z 03 :P
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

NO TO POWIEDZ COS O NIEJ JAKIE PLUSY JAKIE MINUSY CZY RAMKA JEST SLABA CZY WYTRZYMALA ITP
Globi
Kontakt:

Post autor: Globi »

ja szczeze wolał bym p.m z 04 zajebista ramka ...jedna z lepszych hardtaili dla mnie miodzio jezdziłem na niej ... z juniorkiem boski oczywiscie 14 ale 16 lepiej by sie komponowała z juniorem ale tamta tysh gites :D
Brak Amora
Brak funduszy
0 przyjemnosci z jazdy :((
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

starsze niepekaja takk jak dzisiejsze zapalki, ale niekazdy lubi zintegrowane stery, a to jest w starych.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
FAJA
Kontakt:

Post autor: FAJA »

ja go mam ;] taki ceglasty kolor ^^ waze 80 jeszcze na sztywniaku uczylem sie na nim bunnego, 1-8, manuala itp. wszystko wytrzymala i dalej do niej jezdze pare razy na chopach dostala takiego niedolota ze rower sie wbil w chope i zatrzymal a ja przez kiere i nic sie nie dzieje ;) mam 190 wzrostu ; )

+cena
+wytrzymalosc
+WAGA (1,9 chyba napewno cos kolo 2 )

-lakier :|
-wyglad
-krotki przod
-pionowe haki

ja mam stery ritchey na maszynach ktore sa od poczatku jestem 2 wlascicielem ramy i jestem zachwycony ;] wyglad jesli ci nei przeszkadza to ja bierz mnie tam nie robi ze rower wyglada jak smiec (przynajmniej nikt nie kradnie) jezdze na sibglu w ramach napinacza mam stara przezutke bez sprezyny i niektorych bajerow ;] przelotki moglby by byc bardziej schowane bo pare razy zachaczylem kolanem ale nic strasznego ;) haki od przezutki sa miekkie i to wszystko jak cos bys chial wiedziec to pisz gg 9487774 :)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Zajebista ramka :D tyle powiem. Jest wytrzymalsza niż te nowe, mało kto słyszął o pęknietym a-gangu 2003. ja kupiłe moja niecały rok temu jako nową z likwidacji sklepu za bardzo przystępną cene. Tylko fakt że w syterach zintegorwanych jest mały wybor i nie każdy to lubi ja mam w moim VP a41ac i narazie sie trzymają. A śmigam na nim troche streetu, dirt, 4x i takie tam lajtowe fr. A z minusów to lakier taki sobie, łatwo o zadrapania i odpryski od kamieni. Jeśli masz możliwość kupna to bierz :)
FAJA a jakie masz dokładnie te stery??
ODPOWIEDZ