[WARSZAWA] Miejsca do jazdy w dircie:]
-
- Kontakt:
[WARSZAWA] Miejsca do jazdy w dircie:]
gdzie jeździć w tej zatłoczonej Warszawie? znacie jakieś miejsca w okolicy Targówka i Bródna? ja powiem tyle, że to wstyd żeby w stolicy nie było choćby skateparku, nie? kurde to już w czachach mają na Pradze. a propos Pragi to te miejsca do skakania tesh mogą być na Pradze (byleby tej w warszawie). pozdrawiam i z góry (nie z dołu) dziękuje za odpowiedzi, joł!
http://ja.gram.pl/thedragon
e-mail: vaquen@wp.pl
-
- Kontakt:
wiem tam za parkingiem ale te hopy DO DIRTU są zaniedbane i zniszczone a na tej trasie obok to na końcu te hopki są strasznie blisko siebie i nie można dobrze wylecieć więc tak tam bardzo fajnie nie jest. :( były jeszcze hopy a tak naprawde to pseudohopy ale psiaki zaczęły po zaciszu jeździć i chłopaków pogonili i traskę zniszczyli czy tam kazali zniszczyć bo to było na czyjejś posesji więc niezbyt legalnie. jeszcze za takimi torami kolejowymi chyba jeszcze jest jakaś głupia trasa i jeszcze jacyś frajerzy chcieli żeby im za tą "jazdę" płacić.
http://ja.gram.pl/thedragon
wiesz... na tej trasce czesc team 4x rower.com sie uczyła jezdzic, jest on kondycyjny(płasko) i techniczny.Jakby wiekszosc tras była tak techniczna to by poziom 4x poszedł do góry.Owszem, troche zaniedbany, ale to sie bedzie zmieniac, bo bedziemy go przystosowywac do racing bmx , gdyz stalismy sie członkami Virtualnej kadry Polski i musimy miec gdzie trenowac, wiec zapraszam za jakis czas....a z tego co wiem to i dirty przejde restauracje jak zacznie byc troche bardziej mokro, gdyz teraz jest to rzezbienie w gównie...
A o tym ze ten tor jest jednak trudny, przyjemny, swiadczy fakt ze co i rusz jakies Tłoki przyjezdzaja z łopatami i upraszczaja te niezwykle"Trudne" hopki.Rozumiem , jesli byly by to hopy z dziurami wielkosci szczawiany, ale te hopki sa wypełnione na wzór hop z torów racingowych.. wiec po cghuj je niszczyc... i Tu apeluje jako jeden z budowniczych i włascicieli:
_ Jak dorwe kogos z łopata co przerabia hopy bez naszej wiedzy trase , to taki wpie... dostanie ze odechce mu sie jazdy na Biku, nie po to kopalismy TO 4 lata,, aby jakies szczeniaki nam to niszczyły...
DZiekuje i pozdrawiam..
A o tym ze ten tor jest jednak trudny, przyjemny, swiadczy fakt ze co i rusz jakies Tłoki przyjezdzaja z łopatami i upraszczaja te niezwykle"Trudne" hopki.Rozumiem , jesli byly by to hopy z dziurami wielkosci szczawiany, ale te hopki sa wypełnione na wzór hop z torów racingowych.. wiec po cghuj je niszczyc... i Tu apeluje jako jeden z budowniczych i włascicieli:
_ Jak dorwe kogos z łopata co przerabia hopy bez naszej wiedzy trase , to taki wpie... dostanie ze odechce mu sie jazdy na Biku, nie po to kopalismy TO 4 lata,, aby jakies szczeniaki nam to niszczyły...
DZiekuje i pozdrawiam..
-
- Kontakt: