dm ds 4.0 albo 3.0 zajebista rama sam na niej smigam i jest mega wypasna nie wiem gdzie mogła by peknąc to jest smigajace wzmocnienie czołg wsrod ram ;p www.dangerousmike.com
Jest to set typowo choperowaty. I przeciążenia idą na ślizgi a nie skok amora. To znaczy coś tam się ugina ale duża siła idzie na slizgi amora. Przez co ten amor nie może tak naprawde pokazać co potrafi w tym secie :) Takie jest moje zdanie jeśli jestem w błędzie to prosze mnie z niego wyprowadzić :) słusznymi argumentami.
Gdyby nie to ze przerzucilem sie na fulla dalej bym smigal na dm ds 3.0. mam do sprzedania za 650zl ze sterami i sztyca rama jest maxymalnie pancerna bitch przy tym to zlom a nawet jak przez 2 tygodnie mialem w niej 2polke to kat glowki bym bardzo dobry
amora tez bede kupowalal [raczej PIKE] a co powiecie o pitbullu bo slyszalem ze jest porownywalny do bitcha ale jest lzejszy i tanszy??aha i sklanialbym sie do hardtaili:)zalezy mi rowniz na wadze a amor jak nie pike to co byscie mi doradzili??z jedną polką skok ok150 tylko moze byc regulacja bo lubie tez na chopach polatać na razie mam suntour'a XCR ;)hehh maszyna do freeridu!! ale i tak wytrzymał 2.5 m na płaskie i bylo wszystko git ;)
hmm bitch to bedzie dobry wybor,ale polecam tez UMF'a dirt kick 14,5 mocna ramka jezdze na niej juz jakis czas i jak na razie spisuje sie;) dobrze sie jezdzi..ale i tak wybora nalezy do ciebie;)