Kross Sign FR2-prosze o konkrety
Kross Sign FR2-prosze o konkrety
Witam,
Otóż,potrzebuje roweru do jazdy,niekoniecznie lekkiej,coś na pograniczu DH,FR,itp.
Kamieniste zjazdy przy ponadprzeciętnej prędkości,hopki do 1,5m wzwyż itp.
Miałbym zamiar w przyszłości zamontować amortyzator z dwomapółkami np: jakiegoś Boxxera lub Stance Kingpin.
Moje pytanie,czy sprzęt wytrzyma amortyzatory dwupółkowe,ostre katowanie jak DH,FR?
Mam 178cm wzrostu i waże około 60-65kg.
Pozdrawiam,
Matos.
PS Szukajka nic nie dała,dalej nie ma żadnych konkretów.
Otóż,potrzebuje roweru do jazdy,niekoniecznie lekkiej,coś na pograniczu DH,FR,itp.
Kamieniste zjazdy przy ponadprzeciętnej prędkości,hopki do 1,5m wzwyż itp.
Miałbym zamiar w przyszłości zamontować amortyzator z dwomapółkami np: jakiegoś Boxxera lub Stance Kingpin.
Moje pytanie,czy sprzęt wytrzyma amortyzatory dwupółkowe,ostre katowanie jak DH,FR?
Mam 178cm wzrostu i waże około 60-65kg.
Pozdrawiam,
Matos.
PS Szukajka nic nie dała,dalej nie ma żadnych konkretów.
Powiem Ci tak ja jezdze na nim ok 2 miechow i teraz zaczolem go ostro katowac i ladnie sie trzyma z juniorem z przodu, ile to potrwa nie wiem ale mysle ze spokojnie wytrzyma jak sie umie jezdzic!! U mnie ziomki katuja rowery na pograniczy marketowek na dropach i hopkach na ktore czasem strach wjechac i daja rade, jak sie umie jezdzic to wszystko powinno wytrzymac w granicach rozsadku. ;)
pozdro
pozdro
-
- Kontakt:
cały Kross to kiszka...nie ufam w jakosc firmy co robi supermarkety....i nie znam nikogo kto wymiata i skacze na tych rowerach....a to daje sporo do myślenia...z moich obserwacji wynika że sztywniaka za darmo nie chcę....a full to jakieś nieporozumienie.....
Wiem że takie uwagi dotkną posiadaczy Krossów,ale to już nie moja wina....części pakowane a rama to inna historia :)
...a wsadzanie boxxa do takiej ramy to jakiś dowcip....amor więcej kosztuje niż cały rower....wolę mieć dobrego sztywniaka z jedną półką niż Krossa z Boxxem....sora
Wiem że takie uwagi dotkną posiadaczy Krossów,ale to już nie moja wina....części pakowane a rama to inna historia :)
...a wsadzanie boxxa do takiej ramy to jakiś dowcip....amor więcej kosztuje niż cały rower....wolę mieć dobrego sztywniaka z jedną półką niż Krossa z Boxxem....sora
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
No cóż idiotów nie siejąSchodek pisze:cały Kross to kiszka...nie ufam w jakosc firmy co robi supermarkety....i nie znam nikogo kto wymiata i skacze na tych rowerach....a to daje sporo do myślenia...z moich obserwacji wynika że sztywniaka za darmo nie chcę....a full to jakieś nieporozumienie.....
mnie najbardziej drazni jak kolesie sie wypowiadaja o rowerach nawet na nich nie jezdzac!! no logiczne jest ze to nie sa ramki pokroju big hita czy bullita ktore moga wytrzymac prawie wszystko, ale z drugiej strony nie kazdy ma pln'y i mozliwosci zeby kupic i utrzymac taki drogi rower!!
na takie warunki zeby sie bawit w fun dh czy fr spokojnie krossy wystarczy dla ludzi ktorzy umieja jezdzic a nie wpierdzielaja sie na hopi nie znajac polozenia ladowania i robia z siebie kaleki!!
pozdro
na takie warunki zeby sie bawit w fun dh czy fr spokojnie krossy wystarczy dla ludzi ktorzy umieja jezdzic a nie wpierdzielaja sie na hopi nie znajac polozenia ladowania i robia z siebie kaleki!!
pozdro
....Pozdro z południa :)
Kross to szmelc...i nic tego nie zmieni....trzeba szanować swoje pieniądze !!
....Pozdro z południa :)
Kross to szmelc...i nic tego nie zmieni....trzeba szanować swoje pieniądze !!
http://www.gravitycamp.pl
może nie jest super pancerna ale na pewno troche wytrzyma i nie rozsypie sie po pierwszym nieudanym lądowaniu. Schodek nie znasz nikogo kto na tym wymiata bo ten rower pojawił sie dopiero w tym roku. uważam że rama jest bardzo w porządku i za taką kase naprawde sie opłaca. P>S. na festiwalu widziałem signa z monsterem ale nie wiem ile to potrzyma...
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm