Psylo SL vs Bomber Z1 drop off !!
Psylo SL vs Bomber Z1 drop off !!
Witam.... kupuję lada dzień amora.... takiego w cenie 1700- 2500 zł
coś ze skokiem 120- 130
Jetsem wszechstronny (ogólnie uzdolniony :D:D:D ) jeździmy enduro, smigamy po lesie, elementy dh, no ale czasem też trzeba podjechać....
więc jakiego amora byście wybrali ? może ktoś z Was ma coś podobnego.... podzielcie się wrażeniami, opiniami i ogólnie.... co polecacie :)
Pozdrawiam
PS... psylo byłby SL tullio (w gre wchodzą amorki z 2004 roku, nowe :)
coś ze skokiem 120- 130
Jetsem wszechstronny (ogólnie uzdolniony :D:D:D ) jeździmy enduro, smigamy po lesie, elementy dh, no ale czasem też trzeba podjechać....
więc jakiego amora byście wybrali ? może ktoś z Was ma coś podobnego.... podzielcie się wrażeniami, opiniami i ogólnie.... co polecacie :)
Pozdrawiam
PS... psylo byłby SL tullio (w gre wchodzą amorki z 2004 roku, nowe :)
Cowan jeździ na Psylo?? <buhahahaha> Jednym z jego sponsorów jest Marzocchi. To Timo Pritzel jeźdźił kiedyś na Psylo. No, też mam Drop Off Triple '04 i też spoko(apropos Stinky=> widze, że się przekonałeś do tego amora <lol>). A kumpel ma tego Drop Offa z ETA za 2900 i jest bardzo zadowolony. Chociaż Psylo na QR20 byłby najlepszym rozwiązaniem moim zdaniem, bo to dużo większa sztywność, tylko, że dochodzi koszt piasty.
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
Cowan jeździ na Psylo?? <buhahahaha> Jednym z jego sponsorów jest Marzocchi. To Timo Pritzel jeźdźił kiedyś na Psylo. No, też mam Drop Off Triple '04 i też spoko(apropos Stinky=> widze, że się przekonałeś do tego amora <lol>). A kumpel ma tego Drop Offa z ETA za 2900 i jest bardzo zadowolony. Chociaż Psylo na QR20 byłby najlepszym rozwiązaniem moim zdaniem, bo to dużo większa sztywność, tylko, że dochodzi koszt piasty.
Jazda jest prosta, nie dorabiajcie do niej ideologii...
PRZEKONALEM SIE BO NA POCZATKU SPANIKOWALEM , MIALEM KIEDYC JETT C -70MM ON NIE LAPAL LUZOW NAWET PO 2,5TYS KM KTORE NA MIN ZROBILEM :)
A TEN JEST NAPRAWDE OK, JAK PATRZE CZASAMI JAK SIE PRZEGINA I ODGINA TO MI CIARKI PO PLECACH PRZECHODZA, W PIERWZYM MIESIACU BYLEM JUZ PARE RAZY PEWIEN ZE PEKNIE, ALE POJECZAL POSTRYKAL, RZUCILO MNIE PARE RAZY I JAZDA DALEJ.... JEST NAPRAWDE OK
A TEN JEST NAPRAWDE OK, JAK PATRZE CZASAMI JAK SIE PRZEGINA I ODGINA TO MI CIARKI PO PLECACH PRZECHODZA, W PIERWZYM MIESIACU BYLEM JUZ PARE RAZY PEWIEN ZE PEKNIE, ALE POJECZAL POSTRYKAL, RZUCILO MNIE PARE RAZY I JAZDA DALEJ.... JEST NAPRAWDE OK
Local Swinga-Swinga
AMOR
Mam drop offa 1 do sprzedania wal na gg:1791130 , maila:jazon12@wp.pl . tel kom.604274179 POZDRAWIAM WSZYSTKICH BIKEROW!!
jak masz kase to bież Z1 fr ten amor poprostu jest cudny no i jest wersja na qr ale najjlepiej sprężynowca bo powietrzu to jabym nie zaufał poprostu sprężyna mocniejsza, zreztą w fr masz takie tłumiki jak w shiverze - hscv czyli najbardziej zaawansowane jakie marzocchi ma,
ewentualnie możesz wyrwać na allegro z150 na qr on też ma tłumiki hscv
ja mam drop offa i odbrywa na dircie i na dropach i jestem z niego bardzo zadowolony :)
psylo tak jakoś delikatnie wygląda, miałem okazje jezdzić na psylo xc i wogóle mi sie nie podoba jak ono działa ale to juz kwestia gustu
ewentualnie możesz wyrwać na allegro z150 na qr on też ma tłumiki hscv
ja mam drop offa i odbrywa na dircie i na dropach i jestem z niego bardzo zadowolony :)
psylo tak jakoś delikatnie wygląda, miałem okazje jezdzić na psylo xc i wogóle mi sie nie podoba jak ono działa ale to juz kwestia gustu
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr