siemka
wiek tos moze za ilei gdzie mozna nabyc ten amortyzator??z 2005 lub nowszy lub starszy. albo czy moze ktoś z was go sprzedaje?jak tak to prosilbym o informacje;] z gory dzieki
pozdro
marzocchi drop off comp
-
- Kontakt:
kórwa
nie kupujtego gówna
sam jestem wlascicielem takiego z 2004
to ma jedna sprezyne tylko
peka korona mi
a wczoraj wygielem lub zlamalem rure sterowa jeszcze nie wiem bo nie rozkladalem
chyba ze jest3es poczatkujacy to si bedzie dla ciebie
bo ja katowalem ten amortyzator 2 lata
a od ostatniego miesiaca musze rame polamac (za male pekniecie jest i debile ze ski team mówia ze to rysa na lakierze ) i zaczelem go katoac mocniej - rama wytrzymala ale amor nie . a dokladnie zgielem go gdypróbowalem 360 robic ale w polowie sie odmyslilem bo jakis gosciu wyjechal mi na rowerzer i tylko 180 zrobilem i z jakis 1.5 m na plaskie wyladowalem i amortyzator sie zgiol :D
proponuje kup dj 3 ma lepsza rure sterowa i z troche lepszego materialu korone niz oemy
nie kupujtego gówna
sam jestem wlascicielem takiego z 2004
to ma jedna sprezyne tylko
peka korona mi
a wczoraj wygielem lub zlamalem rure sterowa jeszcze nie wiem bo nie rozkladalem
chyba ze jest3es poczatkujacy to si bedzie dla ciebie
bo ja katowalem ten amortyzator 2 lata
a od ostatniego miesiaca musze rame polamac (za male pekniecie jest i debile ze ski team mówia ze to rysa na lakierze ) i zaczelem go katoac mocniej - rama wytrzymala ale amor nie . a dokladnie zgielem go gdypróbowalem 360 robic ale w polowie sie odmyslilem bo jakis gosciu wyjechal mi na rowerzer i tylko 180 zrobilem i z jakis 1.5 m na plaskie wyladowalem i amortyzator sie zgiol :D
proponuje kup dj 3 ma lepsza rure sterowa i z troche lepszego materialu korone niz oemy
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8