Napinacz Shamana
Napinacz Shamana
Cześc. Szukam jakiegos fajnego napinacza do mojego bike
jeżdze na A-gangu p.m.
Korbe mam ElToro z 34T
ale na temat suportu sie nie wypowiem, no chyba ze ktoś mi powie jak go zidentyfikowac i nazwac to podam też tą informacje. Mam do wydania do 2oo zł. Polecicie coś dobrego? W sumie patrzyłęm na używanego shamana. Ale co sądzicie?
jeżdze na A-gangu p.m.
Korbe mam ElToro z 34T
ale na temat suportu sie nie wypowiem, no chyba ze ktoś mi powie jak go zidentyfikowac i nazwac to podam też tą informacje. Mam do wydania do 2oo zł. Polecicie coś dobrego? W sumie patrzyłęm na używanego shamana. Ale co sądzicie?
jesli juz masz brac truvativa to bierz tego z rolką slizgową bo bezsensu jest placic 50 zł za 2 lozyska a jak juz nawet kiedys ta rolka zacznie sie ciezko krecic to albo sam dokupisz lozyska na ten rozmiar za 2 zł albo naewt od shamana wezmiesz za 25 zł. Mi jak narazie na slizgowym koleczko kreci sie bez oporu. Denerwujace w tym napinaczu jest to ze juz kilka razy zdazylo mi sie zaczepic butem a srobe na ktorej osadzona jest rolka. Pozatym ze jest to truvativ to napinacz jest git. PM socho niby fajne ale ciezki i miekki rockring.
I to różni Boxguide-a na maszynach od slizgu, miałem 2005 i warto dopłacić. CHodzi cichutko, płynnie i łańcuch nigdy nie spadł...cyc_ling pisze:jesli juz masz brac truvativa to bierz tego z rolką slizgową bo bezsensu jest placic 50 zł za 2 lozyska Denerwujace w tym napinaczu jest to ze juz kilka razy zdazylo mi sie zaczepic butem a srobe na ktorej osadzona jest rolka.
http://www.allegro.pl/item122619143_now ... style.html
CHolernie podoba mi sie ten napinacz, bo jego kółko znajduje sie zaraz przy ramie, wiec sa małę szanse ze zostanie gdzies na jakims murze;)
Chociaż w sumie jak sie dołoży rockring too...
CHyba jednak zdecyduje sie na tego shamana:D
Wytłumaczcie mi tylko jedno. On ma mocowanie na te 3 śróbki. A mój A-gang nie ma takiego mocowania. Jaki adapter byłby mi potrzebny w tej sytuacji i czy wogóle adapter sie sprawdzi?
CHolernie podoba mi sie ten napinacz, bo jego kółko znajduje sie zaraz przy ramie, wiec sa małę szanse ze zostanie gdzies na jakims murze;)
Wytłumaczcie mi tylko jedno. On ma mocowanie na te 3 śróbki. A mój A-gang nie ma takiego mocowania. Jaki adapter byłby mi potrzebny w tej sytuacji i czy wogóle adapter sie sprawdzi?
miałem go i nie sprawdzał sie za dobrze, łańcuch spadał do wewnątrz mimo dobrej regulacji, przesuwał się więc rolka przy ramie na długo nie zostawała.Szypa pisze:http://www.allegro.pl/item122619143_now ... style.html
można go montować zarówno pod miske suportową, jak i ISCG. nie bedzie problemu z montażem