Obrecze
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale wszyscy pierdolicie (oczywiscie te osoby ktore mowią ze black track to to samo co double track). byliscie w fabryce? widzieliscie jak idą te obręcze na jednej taśmie i po zdjeciu na polowe idzie naklejka double track a na drugą black track? macie takie dowody? jak nie to przestancie jechac na domyslach i ludzi w błąd wprowadzac. black track (nawet sama nazwa o tym swiadczy) to podroba double tracka. nie wiem czy jest to obręcz lepsza czy gorsza niz double ale na pewno to nie jest to samo! (i tak opstaiam ze to lipne gówno)
Roody single track jest dobry na przod jeżeli zlaezy Ci na wadze, a jak nie to zainwetuj w Double Tracki, sparwdzone i zajebiscie wytrzymale ;] na allegro chodzą po ok 120zl a sngle po 100 wiec nie wiem czy to taka duza róznica
PS: jak kogoś urazilem mojąwypowiedziąto sory ale normalnie już nie wytrzymałem
Roody single track jest dobry na przod jeżeli zlaezy Ci na wadze, a jak nie to zainwetuj w Double Tracki, sparwdzone i zajebiscie wytrzymale ;] na allegro chodzą po ok 120zl a sngle po 100 wiec nie wiem czy to taka duza róznica
PS: jak kogoś urazilem mojąwypowiedziąto sory ale normalnie już nie wytrzymałem
www.roztocze.yoyo.pl
mAcieKz napewno to nie jest to samo bo ma inne naklejki :P Ja bym brał bez zastanowienia black tracka, single tracków za dużo widzialem rozwalonych, dm24 na zywo widzialem pogietego na wszystkie strony, ja bym postawil na black tracka.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
kolega ma Black Tracka 24" i nie jest to znowu taka kijowa rawka. Parę ładnych przydzwonień wytrzymała z nienajgorszym skutkiem... No w każdym razie nie przejeła sie nimi wcale:P A laboratoryjna analiza materiału u kolegi w zakładzie u kolegi wykazała zadziwiającą zbiezność z materiałem z którego powstał double track:D Trzeba by prześledzić strony tajwańskich importerów/producentow bo tam rzeczywiście często na takie same produkty nalepiają tylko różne nalepki...
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: