ta rama to kupa! Lepiej nazbieraj troszke wiecej chajsu i kup sobie np gianta ac, za 1000zł wyrwiesz podrapanego:D albo jakiegos stinkacza moze? przemysl, ale fr2 to w ostatecznosci:)
benek a ja mysle ze pierdolenie farmazonow...pewnie nigdy na nim nie jezdziles. Brat kupil sobie caly rower sign fr1 i musze powiedzec ze praca zawieszenia jest bardzo przyzwoita (bardziej mi sie podoba od pracy kony stinky) jak na takim damperze, nie bede sie wypowiadal na temat wytrzymalosci bo brat kupil rower jakis tydzien temu wiec...
pozatym ostatnio widzialem na allegro do kupienia sama rame za 400zl, do tego jakis fajny damper i za ok 1000zl mamy fajnie pracujace zawieszenie
dopiero za miesiac bede mial kase wiec jeszcze szukam okazji a fr2 jak za ta cene wymiata tylko wymienic damper i jest git i nie ma co porownywac np. do staba czy speca demo albo big hita bo to inna bajka a czasem sie trafiaja takie mega okazje wiec na razie czekam
Witam nie chciałem zakładac nowego tematu dlatego odswiezam ten. Nie wie ktos gdzie mozna kupic jeszcze cały rower fr2 w jakiejs okazyjnej cenie okolo 2800 ?? Na allegro juz ich nie widzialem wiec moze ktos ma jakies żródło??
patrick pisze:Ja tez sie pytam, bo zamierzam go teraz kupic ??Czy da się je jeszcze gdzies dostac(chodzi mi caly rower)
Rower jest fajny jeździłem na nim troszke, ale niestety nie w terenie, ale z mojej krótkiej przejażdżki moge powiedzieć że jest naprawde git, a gdzie można znaleźć? w GO Sport, tylko nie wiem dokładnie w jakim mieście, jutro zobacze w systemie i sprawdze gdzie go jeszcze mają, może będziesz miał gdzieś blisko.
patrickno jest u mnie w sklepie...mysle ze moge sporo urwac z ceny.Co do samego roweru to sam mialem na niego zajwke dopuki sie nie przejechalem po trasie...raz...i nie chce wiecej.
Mogę powiedzieć o ramie, że ja opłaca sie kupić za 350 -400 i wstawić jakiś fajny damper, bo mam ramę i jest naprawdę fajna i mocna zawieszenie z lepszym damperem pracuje bajecznie wiec jak nie jeździliście to sie nie wypowiadajcie.