Kona czy Giant co wybrać ?
Kona czy Giant co wybrać ?
Czesc!
Mam teraz zamiar kupic sobie jakas zjazdowke i myślałem nad Kona Stab Deluxe , Koną Stinky Deluxe albo Giant Faith 2 i nie wiem co wybrac . Słyszałem ze w konach ramy sie czesto łamią przy głowce czy to prawda? Jeśli sądzicie ze te rowery to badziewie na początek to bardzo bym prsoił o podanie jakis nazw innych rowerów ktore opłaca się kupić. Z góry dziekuję! Tomek Pozdrawiam!
Mam teraz zamiar kupic sobie jakas zjazdowke i myślałem nad Kona Stab Deluxe , Koną Stinky Deluxe albo Giant Faith 2 i nie wiem co wybrac . Słyszałem ze w konach ramy sie czesto łamią przy głowce czy to prawda? Jeśli sądzicie ze te rowery to badziewie na początek to bardzo bym prsoił o podanie jakis nazw innych rowerów ktore opłaca się kupić. Z góry dziekuję! Tomek Pozdrawiam!
http://infobot.pl/r/1EuH <- Mega !
Witam pracuje przy serwisie Kony i wogole miałem i mam stycznosć z tymi rowerkami sa to bardzo dobre maszyny do zjazdu nie mozna im nic zazucic. Jeśli chcesz kone to napisz jeszcze jaki rocznik bo były zrypane np błedne prowadzenie hamulca pływajacego. Generalnie polecam tez np Big hita specialized albo v10 santy ale to spora kasa pozatym własnoie ile chcesz wydać?
jesli pracujesz przy serwisie kony to pewnie wiesz jak jest skonstruowany główny punkt obrotu przy suporcie. mam na mysli np stinky model 2005. czy sa tam lozyska maszynowe? ile? czy tez slizgi jak twierdzi wiele osob?Azdarak pisze:Witam pracuje przy serwisie Kony i wogole miałem i mam stycznosć z tymi rowerkami
inne pytanie: chodzi mi o punkt obrotu pozbawiony lozysk masznowych, czyli miejsce gdzie glowny wachacz laczy sie z widełkami przenoszącymi silę na tzw swing-arm. sa tam tuleje slizgowe obracajajce sie w gniazdach z twardego tworzywa. mozna to kupic?
pzdr
riba
Glówny punkt obrotu jest na dwoch maszynach!! Ogolne w Konach sa 3 pary "maszynówek" i przy osi tylnego kola jedna para teflonowych ślizgów!! Ja bym polecal Kone sam mam Faitha 2 z tego roku wiec chyba wiem co mowie!! Jak cos napisz na priv i podaj swoje GG!!riba pisze: jesli pracujesz przy serwisie Kony to pewnie wiesz jak jest skonstruowany główny punkt obrotu przy suporcie. mam na mysli np Stinky model 2005. czy sa tam lozyska maszynowe? ile? czy tez slizgi jak twierdzi wiele osob?
riba
-
- Kontakt:
za 9 tysiaków to złoz cos sobie.nie warto tyle na kone czy gianta wydawac.za ta kase to amora np 66rc2x boxxera ,888rc2x,za 3000 jakas rame pokroju santa cruz,norco wyrwiesz a za reszta jakies 4 tysiaki to złuz porzadne koła na double wide,jakies dobre piasty na maszynach.i za 1200 masz 2 avidy juicy 7 a nie hayesy ktore sa jednak słabsze
http://mmorswin.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
ja mam na sell cały rowerek za 7300zł dokładnie to Norco Team DH 04r. z 888R, hayesami, napinaczem MRP, stery Chris Kinga, itd. w razie czego zawsze będziesz mógł coś wymienić w tym secie co mam na sprzedaż a sprzedaję ponieważ mam naderwane ścięgna barku... gg: 4318064 lub e-mail: jakub_sobon@interia.pl albo kom jeszcze: 668011825
www.dhslaves.com - Downhill Slaves Rzeszów
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
-
- Kontakt:
Karpiel Super Disco volante + Dorado + fajne czesci - 7000
Karpiel Armageddon + To samo dorado + fajne czesci - 8000
Oczywiscie oba te roweru kasuja wszyzstko co wymieniles na starcie... pomysl
Mozesz przyjechac i sobie pojezdzic
Moge ci zlozyc praktycznie kazdy rower, z takim budzetem spokojnie skladasz karpiela na wypasie
Karpiel Armageddon + To samo dorado + fajne czesci - 8000
Oczywiscie oba te roweru kasuja wszyzstko co wymieniles na starcie... pomysl
Mozesz przyjechac i sobie pojezdzic
Moge ci zlozyc praktycznie kazdy rower, z takim budzetem spokojnie skladasz karpiela na wypasie
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com