Poszukiwani chętni i odważni - NO

yaro2b
Kontakt:

Poszukiwani chętni i odważni - NO

Post autor: yaro2b »

Witam.
Od ponad 6 mc-y planowana była wyprawa rowerowa wiodąca przez Szwecje i Norwegię aż po miasto Bergen znajdujące się nad samym oceanem. W wyprawie miałem wziąśc udział ja i kolega.... niestety siła wyższa sprawiła iż w dniu dzisiejszym zostałem SAM :(( ,,,

Cel tego postu jest następujący : poszukuję chętnych na wyżej opisaną wyprawę. Zdaje sobie sprawę że to jest już bardzo poźno na taką akcje,,, ale może sie uda.

Kilka informacji na temat samego wyjazdu:
- przewidywany termin wyjazdu 02.sierpnia.2004 -powrotu ok. 25.sierpnia.2004 (kupilme juz bilet na prom :(

-średni dzienny dystans ok. 100km, badź więcej
-całkowity dystans liczony palcem po mapie z zapasem ok 2500 km.
-przewidywany koszt biorąc pod uwagę iż posiada sie wyposażenie - ok 1100 zl ( jest to koszt biletu na prom,jedzenia zakupionego w polsce jak i kupowanego za granica, ubezpieczenie, gaz, mapy etc... )

Moja i moich znajomych - poprzednia wyprawa Szwecja-dania 2003 została opisana na witrynie www.dania2003.prv.pl

Poszukuję osób zdecydowanych i na poważnie podchodzących do propozycji.
Ze swojej strony oferuje dobre przygotowanie, pełna pomoc techniczą, znajomosc jezyka oraz umieszcze opisu calej wyprawy na witrynie :)

Pozdrawiam
YaRo
yaro@meron.pl
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

trzeba było się wcześniej odezwać !!!!!!!!!!!!!! tera połowa urlopu poszła w pizdu;)) a i fundusz trzeba uzbiierać... zaplanuj coś na przyszły rok i daj znać na kilka miechów wcześniej, abym ja też mógł się przygotować...

pozdro
walić podpisy
r2
Kontakt:

Post autor: r2 »

czlowieku bardzo mi przykro bo chetnie bym pojechal no ale to cza zaplanowac z wyprzedzeniem
flying is hard...landing is HARDER :)
Dizl
Kontakt:

Post autor: Dizl »

a na moim streetlegalu daubym rade? :) niby mam slicki maxxisa wiec chyba dalbym rade po asfalcie :)
ODPOWIEDZ