Witam, wiec wpadlem z qmplem na pomysl wykopania dirtow poniewarz na dual nie dosc ze mamy daleko to dirta na gorze ktos podsypal i sie h.. lata, chcemy wykopac 2 dirty na skalkach zamiast dwoch doubli jadac z alejki elvisa, prosze o wpisywanie sie osob ktore moglby w razie czego przyjsc z lopata i troszke pomodz, tam nie ma duzo do roboty tylko w grupie pujdzie szybciej i razniej :D
ale dresów nie ma tak duzo na wiosne i na jesieni a tem jest duzo blizej niz na dual i warto byłoby cos wykopac.teraz chopki sa rozwalone.pytanie do osob co budowały czy nie przeszkadzało by to zeby tam zrobic dirty.
no czy nie mialyby nic przeciwko to zalezy czy chcecie przerobic stare dable i hopy na dirty czy chcecie zrobic nowe dirty w innym miejscu;]ale jak macie lopaty to mozna sie jakos ustawic<predzej w telefonach niz na forum?>
Nie godzimy na przebudowe dabli zadnych, zbudujcie tak zeby nie kolidowalo z innymi hopami i juz. Od razu wam powiem ze wykopanie ziemi na dirta na skalkach wyglada tak ze sciaga sie plaster ziemi o pow. 30m^2 i masz dwie taczki ziemi. Z uwagi ze jest to park my juz tam mamy przejebane co chwile tam psy jezdza na skuterach. Raz widzialem suke jak jechala elvisem na górze. Wiec jak macie zamiar zrobic juz tam odkrywke to moze w mniej widocznym miejscu i nie na sciezce, bo jestesmy juz podesrani przez niszczenie sciezki...
EJ DIRT JEST JUZ NAPARAWIONY!!! WYBICIE JEST TAKIE JAKIE BYŁO, A TO ZE LADOWANIE BYŁO DOSYPANE DALEJ TO JEST LEPIEJ BO SIE MOZNA WYBIC WYZEJ I SIE ŁADNIE LADUJE A NIE JAK WTEDY CZASAMI PRZEDNIM KOLEM NA PLASKIM :p
wiem wlasnie ze jest krotki, jak my tam filma krecilismy to sie zalozylem z qmplem ze przelece tak ze mnie kamera nie zlapie raz bez napedzenia spadlem tylnym na koncowke ladowania a przednim na plaskie gdzie duro zamknolem w miejscu a drugi kiedy zapedalowalem spadlem jakos na przednie na plaskim 1m od dirta potem tylko nose manual i przez kiere tylko szkoda ze tego nie uchwycil :D
a czy ma ktos moze pomysł na miejsce wykopania chociaz 2 dirtow jakos niedaleko od rynku po stronie zachodniej miasta (zakrzówek,debniki,salwator ewentualnie pychowice)
Mmorswin... diry w centrum? pomyśl... Miała być inicjatywa sk8 parku i kilku dirtów podobno przy Gall Kazimierz. Nasze miasto jest wyjątkowo nietolerancyjne wobec bikerów. Ktoś wie co z NS'ami na skałkach?
nsy jak na moj rozum dresy sobie rozwaliły i zrobiły z niego ognisko.a co do dirto w centrum to chodzi mi o to ze ide teraz do lo i nie bede mial tyle czasu zeby dojezdzac na dual gdzie na godzine sie nie oplaca isc.a dirt i tak jest dosc lipny choc chyba najlepszy w całym krk a nsa na ksalkach szkoda bo fajny był.moze tam na byłym poligonie cos by usypac.co o tym sadzice???
mmorswin krk- ns'Y ROZWALIŁ LEŚNICZY! Cała konstrukcja zosatła brutalnie zgwałcona przez tego ******. Nie wiem kiedy budowa nowych... Cyc musiałby się wypoiwedzieć.
Poza tym, może ktoś powie z tymi zacnymi planami- budowy Dirt parków w Hucie, na Placu Cent, w Skawinie, pod kopcem i na Bielanach? Co z pełnosprawnym i legalnym torem do 4x? . Co z wyrównaniem i modyfikacją dualu i łopaty? Dlaczego NS’y na łopacie są tak piekielnie wąskie (w porównaniu z światowymi shorami)… i kończą się nicością? No… i jak powstał czokapik?
Jak zobaczylem kiedys ze nsów nie ma na skalkach to do dzis wdupcam kisiel przez slomke :/ calkowicie jestem zniechecony do robienia nastepnych, poza tym nie bedzie raczej miejsca na nowe i materiałów tyle :(
mysle ze w ktorys weekend albo nawet na wiosne mozna by tam cos wykopac nawet w miejscu nsa a moze własnie tam koło zakrzowka na byłych poligonach jest w miare pusto i lepsza ziemia