MaxDamageDA i jego mafia rowerowa!

Tryton
Kontakt:

MaxDamageDA i jego mafia rowerowa!

Post autor: Tryton »

Wyglada na to ze komus sie tu w dupie poprzewracało!!!

Wczoraj moj brat mieszkajacy w niemczech kupil sobie rame na amerykanskim e-Bayu. Dzisiaj MaxDamageDA napisal mu widomosc, oto jej tresc:

"Witam!

Wlasnie przelicytowales mnie w aukcji gt dh, nie wiem kim jestes wiec napisz prosze bo chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego jakie warunki panuja na rowerowym ebayu

Piecze nad ramami trzymaja 3 osoby w tym ja, jesli chcesz kupic cos z ebaya to zawsze dajesz nam o tym znac. W ten sposob nie kolidujemy sobie w interesach i kazdy wie czy cos jest zaklepane czy nie, jesli w jakiejkolwiek aukcji pojawia sie moj nick to znaczy ze ramka jest moja i nikt ma jej nie ruszac.

Wydaje mi sie, ze po prostu o tym nie wiedziales.

Czy mozesz odpuscic ramke? Mam juz na nia klienta ktory za nia zaplacil, nie spodziewalem sie kogos spoza naszego kregu w licytacji, dlatego bylem pewny wygranej i nawet nie obserwowalem aukcji.

Czekam na szybka odpowiedz

Pozdrawiam"

Wyglada na to, ze 3 osoby kontroluja calego e-Baya! Nie kupicie sobie nic bo wielki pan MaxDamageDA trzyma nad wszystkim piecze. Czy osoba z niemiec, tak samo musi sie znac na polskich konszachtach i meldlowac sie panu MaxDamageDA przed kazdym licytowaniem?

TO JEST ŻAŁOSNE
HARTKOR FAKKER
Wariot
Kontakt:

Post autor: Wariot »

grupa trzymajaca władze?
o i tak
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

hehehe cala sprawa wyglada dosc zabawnie :).
ciekawe kim sa te 2 pozostale osoby?bo ja osobiscie znam 3osoby z krakowa ktore kupowaly ramy (i nie tylko) na ebay.com...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tryton
Kontakt:

Na to wyglada, a po za tym, ten list to pogróżki, a to jest łamanie prawa i mozna za to isc siedziec.
HARTKOR FAKKER
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Trytonyyyyy komedia :|
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Śledziu
Kontakt:

Post autor: Śledziu »

Tęgo ;P MaxD ma do tego własnego lamparta w diamentowej obroży i własny harem suczek ;)

No cóż panie.. interesy :P W sumie ważne żeby sobie nie wchodzić w drogę. Choć z tym sie zgadzam, to troszkę to dziwne..

[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
Matias
Kontakt:

Post autor: Matias »

ooooo !! To na e-bayu są tanie ramy?? Kto wstępuje do mojego gangu ??:D Ja chodze 3 lata na siłke, moge być szefem:D

Zaraz obczaje te sprzęty:D
BOV
Kontakt:

Post autor: BOV »

a mi sie wydaje ze max juz wczesniej ugadal sie z kolesiem od ramy, i wystawili aukcje tylko tak dla picu, zeby miec w razie nie dojscia ramy jakis dowod na zakup czy cus :>

edit:
przeczytalem to kilka razy i juz sam nie wiem ;p
drag+jerzy 2004
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Trytonno nie przesadzaj-gdzie Ty tam masz pogrozki?Pyta sie czy Twoj brat moze odpuscic rame i tyle.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tryton
Kontakt:

MaxDamageDA nie byl zgadany ze sprzedajacym, to byla normalna aukcja, kto da wiecej ten wygrywa i bierze sprezet. Tak sie licytuje na calym swiecie, ale w polsce mieszkaja szympansy i nie potrafia sobie z tym poradzic. wstyd
HARTKOR FAKKER
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

"Czy mozesz odpuscic ramke? Mam juz na nia klienta ktory za nia zaplacil, nie spodziewalem sie kogos spoza naszego kregu w licytacji, dlatego bylem pewny wygranej i nawet nie obserwowalem aukcji."

=== To jestem w stanie zrozumiec ====

ale to:

"Piecze nad ramami trzymaja 3 osoby w tym ja, jesli chcesz kupic cos z ebaya to zawsze dajesz nam o tym znac. W ten sposob nie kolidujemy sobie w interesach i kazdy wie czy cos jest zaklepane czy nie, jesli w jakiejkolwiek aukcji pojawia sie moj nick to znaczy ze ramka jest moja i nikt ma jej nie ruszac."

=========== www.ŻAL.pl ==============
n0 ridE n0 fUN
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

A jak dla mnie to juz szczyt i przegiecie...

Ja rozumiem np na chama sobie nie licytowac i podbijac wiadomo , chociaz to wolny rynek i kazdy robi co chce , koles o tym nie wiedzial , trudno ale to nie powod tak pisac do niego i cos takiego robic wedlug mnie , ba ja pewnie jakbym cos licytowal to i tak bym sie nie pytal bo bym nie wiedzial o tyme w sumie...

mam wrazenie ze max coraz czescie przegina poprostu , a pozostale 2 osoby sa dobrze znane rownierz
www.mm-foto.pl
wiktor242
Kontakt:

Post autor: wiktor242 »

jesli to rzeczywiscie prawda to chlopaki (czyt. 3 trzymajaca wladze) ma niezle nasrane do lba;]
http://www.pinkbike.com/photo/865327/ <-- rower
Tryton
Kontakt:

wookie85 mozesz nam zdradzic kto to taki??
HARTKOR FAKKER
wiktor242
Kontakt:

Post autor: wiktor242 »

max zdementuj plotki bo powialo typowym cwaniaczkiem polaczkiem, a podobno taki nie jestes!!
http://www.pinkbike.com/photo/865327/ <-- rower
minetoo
Kontakt:

Post autor: minetoo »

no panie max wypowiedz sie...
http://skocz.pl/mojepink
Dawid_O
Kontakt:

Post autor: Dawid_O »

wiktor242z choinki sie urwałes to nie sa zadne plotki tylko szczera prawda ...... i tak najbardziej zastanawia mnie skad sie biora frajerzy ktorzy kupuja 3letnie karpiele po 4500zł gdy taka ramka w stanach nie kosztuje wiecej niz 2500.......
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Tryton mozesz dac link do aukcji w ogole ?
www.mm-foto.pl
Tryton
Kontakt:

HARTKOR FAKKER
Zablokowany