Zajechalem juz 3 korbe w wakacje i chce kupic cos wytrzymalego najlepiej w pakiecie z supportem np. jak saint albo cos jak x-type. Co polecacie, mam kolo 500-600 zl i zabardzo wiecej nie chce wydawac.
To jakie ty korby zajechales? Polecam FSA paunder, albo Vdrive extreme... cokolwiek z FSA, a napewno nie pozalujesz. Ewentualnie cos bmx'owego, jak redline czy dmr ;]
ja tez "zajechalem" 3 korby (blackbox - wyrobiony isis lewe ramie, moj brat zalatwil je tak samo, potem mialem dartmoora z 2 blatami, wygiely sie ramiona na ksztalt makaronu swiderki, potem prowheel [czy jakos tak] wersja DH wygiely sie ramiona i wyrwalem tuleje na pedaly) teraz mam holzfeller'a i polecam go w 100% korba jest niesamowicie sztywna i zachowuje swoj ksztalt :) mozesz ja kupic za 300 zl + jakis dobry pakiet. Pozdro
Miałem ten sam problem, ale kupiłem korbe bmx primo i wkład eurobb... Wszystko z cromo.
No i praktycznie zapomniałem o korbie. Kupuj tylko bmx, a jak chesz blat mtb, to kup przejściówke FSA albo Diamondbacka... POzdro
truvativ howitzer-korba 38z blat alu super. do tego pakiet truvativ howitzer team najwyzszy model chyba. łozyska na zewnątrz mufy ogólnie mam narazie ok miecha?? moze mniej i jest baardzo fajnie
Hone ponoc sie szybko sypie, dartmoory i blackboxy powykercane w *** mam, modusa 604 polamalem... :/, a truvativom jakos malo ufam bo zarabalem 3 supportu przez wakacje :/ :/ :/ . A co do tych fsa to dajcie jakies linki.