Stary Nowy Rower ;]
-
- Kontakt:
Stary Nowy Rower ;]
Postanowiłem, że odnowię sobie starego bike'a (Magnum MG 100=10 lat), ale zastanawia mnie ile moga kosztować do niego części. No bo tak: jest rama, kiera, widelec, ale sztywniak (planuję zmienić na amor), siodło i koła 24'' (przednie i tylne już wycentrowałem, tylne ma zębatke 6 rzędową), a w chacie mam jeszcze stare manetki i jest tylna prowadnica łańcucha ( heheh 10 lat temu produkowana, a ma hak :)).
Więc powiedzicie ile mogą kosztować jakieś tanie v-ki (ty,ł przód + linki), środek suportu, pedały, korby, sztyca, amor (jakiś tani), prowadnica łańcucha na przód, chwyty, łańcuch?
Więc powiedzicie ile mogą kosztować jakieś tanie v-ki (ty,ł przód + linki), środek suportu, pedały, korby, sztyca, amor (jakiś tani), prowadnica łańcucha na przód, chwyty, łańcuch?
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
vki : tektro 20 zl sztuka
klamki : acor 35 zl komplet
linki : jakies 20 zl
prowadnica lancucha?! przerzutka chyba... to kolo 30 zl i think so jakas acera, moze alivio. suport kinex za jakies 40 zl. pedaly to plastik 10 zl ;) do tego korby acera np kolo 80 (chyba). amor - jakis rst za 200 zl. lancuch - jakis srama, ale czy do starego wolno biegu zakladac nowy lancuch ;) zwlaszcza ze nowe zembatki na przod - wolnobieg jak znajdziesz wymien :D
klamki : acor 35 zl komplet
linki : jakies 20 zl
prowadnica lancucha?! przerzutka chyba... to kolo 30 zl i think so jakas acera, moze alivio. suport kinex za jakies 40 zl. pedaly to plastik 10 zl ;) do tego korby acera np kolo 80 (chyba). amor - jakis rst za 200 zl. lancuch - jakis srama, ale czy do starego wolno biegu zakladac nowy lancuch ;) zwlaszcza ze nowe zembatki na przod - wolnobieg jak znajdziesz wymien :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt