[PUŁAWY - KICZERA] tiruriru
-
- Kontakt:
[PUŁAWY - KICZERA] tiruriru
17 wrzesnia tj. w najblizsza niedziele styklo by sie zjechac tam :) wpadajcie ludziki z rymanowa sanoka rzeszowa i innych wiosek to nam wyciag bedzie smigal i sie zaliczy troche zjazdow :) tak kolo 13 mozna by juz jezdzic.Pozdrower
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Popieram, popieram w tą niedziele ma być jeszcze ładna pogoda, więc można będzie pośmigać na lajcie, a poźniej to nie wiadomo czy wyciag bedzię smigał... Zapraszam szczególnie kolegów z Rzeszowa, którzy ostatniej niedzieli nie dali rady przyjechać! :)
nikiforAle masz problem, jedz na rowerze :P
Pozdro!
nikiforAle masz problem, jedz na rowerze :P
Pozdro!
-
- Kontakt:
Pogoda jest piekna i w niedziele tez napewno bedzie.Ja przyjade z Polokiem i moze namowie kolege z krosna zeby jechal bo ma transport.
Nikifor poszukaj kogos kto Cie podwiezie :) z Polakiem jestem juz od tygodnia ustawiony a moge wziasc tylko jedna osobe do auta. Jeszcze trzeba skontaktowac sie z kims na wyciagu zeby nam wlaczyli.Kolega z sanoka jak bedzie niech nie zapomni mojej dyntki ;)
PS: Beda te zawody w pulawach?Mialy byc chyba we wrzesniu?
Nikifor poszukaj kogos kto Cie podwiezie :) z Polakiem jestem juz od tygodnia ustawiony a moge wziasc tylko jedna osobe do auta. Jeszcze trzeba skontaktowac sie z kims na wyciagu zeby nam wlaczyli.Kolega z sanoka jak bedzie niech nie zapomni mojej dyntki ;)
PS: Beda te zawody w pulawach?Mialy byc chyba we wrzesniu?
nikiforma wieksze auto, ale jazda nim to większy hardcore niz sama trasa w Puławach... :)
Spawacz666ogarnąłeś już może obsługe tego Żuka? Jak widać ludzie sie domagają transportu :]
Wszystkim niedowiarkom mówie, że byłem tydzień temu w Puławach i gadałem z szefem, jeśli bedzie wystarczająca ilość chętnych to wyciąg puszczą na bank :)
Tak więc, do zobaczenia ludziska!
Pozdrower ;]
Spawacz666ogarnąłeś już może obsługe tego Żuka? Jak widać ludzie sie domagają transportu :]
Wszystkim niedowiarkom mówie, że byłem tydzień temu w Puławach i gadałem z szefem, jeśli bedzie wystarczająca ilość chętnych to wyciąg puszczą na bank :)
Tak więc, do zobaczenia ludziska!
Pozdrower ;]
-
- Kontakt:
A tak ogarnalem :] bestie tylko jedna osoba na swiecie moze dosiasc i to nie jestem ja. Mam nadzieje ze porobicie niedlugo prawka :P popytam kumpla moze pojedzie i wezmie cinqe to MOZE uda sie czwartego wepchac. A te hopki we frysztaku zrobione?Mozno przyjezdzac?:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: