allegro -zawieszenie konta
-
- Kontakt:
allegro -zawieszenie konta
zawiesili mi konto na allegro za podbijanie (bardzo "inteligentnie" z tego samego IP). Mam pytanie czy w ogole istnieje mozliwosc odblokowania konta i na jakich warunkach. Na razie napisalem maila z przeprosinami i jakimis sicemami ze nie wiedzialem blablabla.
-
- Kontakt:
Ja mam dwa konta i zawsze podbijam ale jakos nigdy nie miałem problemów raz przegapiłem termin i rower sam od siebie wziąłem i prowizje mi dowalili 8 dyszek ale napisałem o zwrot prowizji i oddali a mogli tez sprawdzic ze wszystko z jednego IP. ale dobrze wiedziec teraz cos innego sie wymyśli.
Jeśli nie glebisz znaczy że nie dość szybko jeździsz ja glebię często:)
ktos na ciebie chyba naklablowal bo tak to im sie nie che po ip sprawdzac albo kontrolowali np wybranych uzytkownikow
mala szansa na odblokowanie , ja mam juz 5 na siostre , dbam o konto juz place itd ;] bo moj adres spalony za bardzo sie klocilem nie placilem wiec powiedzieli ze maja mnie w dupie heh , teraz sie pilnuje :]
mala szansa na odblokowanie , ja mam juz 5 na siostre , dbam o konto juz place itd ;] bo moj adres spalony za bardzo sie klocilem nie placilem wiec powiedzieli ze maja mnie w dupie heh , teraz sie pilnuje :]
www.mm-foto.pl