Piasta BMX (14mm) pod tarcze
Witam chce zalozyc z tylu hamulec tarczowy w bmxie zacisk przymocuje za pomoca obejmy w ramie, natomiast potrzebuje piasty BMXowej 14mm 48szprych pod tarcze, widzial ktos taka gdzie taka znajde/kupie ??
www.miniurl.pl/mis_pinkbike
www.miniurl.pl/garbanzo
www.miniurl.pl/sinus_14
www.miniurl.pl/garbanzo
www.miniurl.pl/sinus_14
-
- Kontakt:
To nie do Ciebie było, chociaż faktycznie pomyliłeś rozstaw.kuba575 pisze:kqsory ********* mi się nie ten rozstaw :/
Co do takiej piasty, to nie ma takowej. Gdzieś czytałem na forum, że jeden koleś skombinował sobie adapter nakręcany na piastę. Musiała by to być piasta RSL i LSD w jednym. Na LSD dajesz taki adapter i go trzeba by przyspawać chyba, bo przy fakie by się odkręcało.
Zostaje pytanie, czy tarcza się zmieści w tylnim trójkącie ramy i co ze sztywnością mocowania adaptera?
Nom wszystko było by lajtowe tyle ze pussy ma przystsowania do osi 10 mm a na 10mm mi sie os krzywi nic sie niestanie jak sobie przeze delikatnie tylnie haki ?? wiem ze mi gwara sraci wanosc podobno był jeszce jeden spsob z jakimis tulejakmi na oscie wytłymaczy mi to ktos??
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krulik90 no z tymi tulejkami to jest tak ze jak masz haki np 14mm a os dziesiac to toczysz sobie taką tulejke co nakłąda sie na os a tulejka ma srednice 14mm tylko ze tym masz w pussy haki na 10mm to nie wiem jak to bedzie jedyne rozwiazanie to wywiercic haki tak jak pisałes (jak sie nie jasno wyraziłem to sorry:P)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Co do mocowania w zacisku w ramie sie nie boje, bedzie mocowany obejma do dwoch rurek na tylnich widelkach. A jaki jest rozstaw osi z tylu w bmxach ??
www.miniurl.pl/mis_pinkbike
www.miniurl.pl/garbanzo
www.miniurl.pl/sinus_14
www.miniurl.pl/garbanzo
www.miniurl.pl/sinus_14