Parodia czy nie ? raczej tak..

rst5
Kontakt:

Parodia czy nie ? raczej tak..

Post autor: rst5 »

Hmmmm rozkminiam ostanio takich ludzi, którzy mają np. po 1000 postów i odpoiadaja na wszelkie głupie pytania oraz zakładaja równie nie ciekawe posty. I dochcodze do wniosku, że oni są dziwni zamiast wyjść na dwór pokatować rower pogadać z bikerami to nie... lepsze jest forum i gadanie o tym czy ten drop mial 4 metry czy to tylko kamera pokazuje ze on jest taki wielki(sic!) Ludzie czy wy macie rowery po to tylko, żeby raz na tydzień przejechac sie po miescie ze spuszczonym siodlem(tego też nie rozumiem, drag 14" cali siodelko na maksa w dole w niczmy nie pomaga, a tylko kregosłup boli) Jeszcze jedna rzecz mnie boli....skąd wy bierzecie kretynów, którzy skacza na sztywniaku z budynku który ma 3m i laduja na płaskim nie raczac nawet wytlumić nic ciałem!!! Jedna rzecz, która jest dobra na tym forum: zadasz jakieś konkretne pytanie odpowie Ci 2 ludzi. Zadasz pytanie w stylu "najwiekszy polski hardcore i juz ludzie rozkminaja co by tu odpisać"...a w rzeczywistości 80% bikerow pewnie nie byla na dh-zone.com P.S. Nudziło mi się okrutnie w domu gdyż dziś skręciłem kostke dlatego powstał ten post. pozdrawiam wszytkich prawdziwych bikerów, a nie tych którzy maja rowery i zwa sie bikerami. Ech.....
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Lol. Co do niskich siodelek ...jak ktos trialuje to chyba dobrze miec siodlo jak najnizej ..a jesli chodzi o dropy to czemu sie czepiasz ludzi ktorzy skacza na sztywniakach ? Czy tlumia cialem czy nie ..to ich sprawa.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

rst5 masz racje..
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

No ale sa wakacje... 10:00 na rower 14:00 obiad 14:30 rower 22:00 ogladanie sciagnietych przez cały dzien filmów i DH-ZONE... Jak siedze w domu i sie nudze to Komputer jest swietnym złodziejem czasu.... Byle przetrwac ta noc i wyjsc rano na rower,hehe
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

jakby mieli pieniądze to by na fullach skakali. proste.
a co do tłumienia to racja, ich sprawa czy umiejętności.

z resztą sie zgadzam... u mnie w miescie jest jeszcze inna sprawa ale to tam ****
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Mnie roznosi energia, bo w zeszlym tygodniu przeziebilem sobie korzonki i do dzis chodze zgiety w pol. Taki bol na poczatku byl ze wyprostowac sie nie moglem. Powoli dochodze do siebie ale kurwica mnie bierze gdy widze jaka ladna pogoda mnie omija :(
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
JOB
Kontakt:

Post autor: JOB »

A juz najgorsze sa gadki ludzi ktorzy maja wielkie fulle w miescie. Przyjedzie taki na miejscowke i pieprzy o ramach za 18tys pln zamiast cos zrobic. Pogada pogada i pojedzie. A te posty o najwiekszych hardcoreach sa juz tragiczne :/ Czytac sie nie chce.
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

no to teraz tylko czekać na mądrą odpowiedz "Cszyvy" i "deathwich".. ktorzy sa pionierami jezeli chodzi o pisalnie totalnych głupot i nabijaniu sobie postów "bo tak jest fajnie"...
..uczcijmy ich minuta ciszy....
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

No ja tysiaca postow nie mam ale 890 juz pewnie tak, a to tylko dlatego ze byłem połamany (3 miechy w gipsie potem wiadomo ile wyjsc znawet z domu sie nieda) i do tej pory nie mam jednej czesci w rowerze i na serio niebardzo mam co robic:/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
rst5
Kontakt:

cd....

Post autor: rst5 »

niee no spoko na sztywniaku da sie brać takie rzeczy ja na fullu(nie no moze jedank przesadzam...zdecydowanie przesadzam..ale cos da sie zrobic) szlag mnei jednak trafai jak taki "extremowiec" skacze z dachu ktry ma 3m i rozpierdala siebie i rower bo bez wytulminia uderzenia...a zaznaczam iz leci na plasko nic innego go nei czeka, nie potrafi nawet bunnego zrobic czy bujnać w powietrzu. Kompletnie zero techniki....ale co tam naogladal sie extrema mam dala pienaidze na rower złozył sobie od razu dualówke za 2tyski, a co tam jak burzuazja to burżuazja. Teraz trzeba potestowac sprzeta....ale nie po co obcykac sobie 1meterowe dropy zeby np. wyladowac z dropa na manualu albo wytlumic tak zeby nie bylo kompletnei halsu. Lepjej pokazac sie kumplom i walnac z 3m i rozwalic siebie i rower. Przeciez bede trendy bede hardcorwcem jak na extremie. I to jest wlasnie parodia!. Wiecie co jest koleja parodia. Rowery parodia bikerow. Rama drag lub point(osobicie nie mam nic do tych ramek sa wytrzymale i wogole) ustawienia klamek czasmi zadziwijaja, krzywe kola, nie ustawione klcoki, wyciakajcy brud z pancerzykow, takie opry na pancerzyku ze mozna by ta sila ktora potrzeba na przyscisniecie klamki slonia zatrzymac. Krzywo ustawione kiery, nie dokrecone korby. Ogoleni wsaidasz na rower pierwsze wrazanie kila, jedzie kawalek zsiadasz i mysiszli to rower czy jakas stary kuter rybacki...co tu tak srzkypi nei milosiernie. Takie jest moje odczucie. Nawet na złomowatych czesciach da sie jedzic tylko trzeba dabc o to;] Znowu sie rozpsialem mi sie chyba naprawde nudzi w domu. POzddrawaim. AAA i jeszcze jedno o tych siodalch nie mowie o trialowcach bo u nic h to normlane chyba ze widze akeigo trailwoca na poincie i z niedzialjacym hamulcem...ale co tam sioadleku najznize jak sie da a i tak nie bedzie mu w niczym przeszkadzac bo anie nie zrobi takiego peda upa ani bunnego zeby musnac dupa o siodlo. no ale niewazne. :]
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

hehehehehe chrosciel coś cie ostatnio na forum niewidać odkąd skrucili ci liczbe postów ;))

pozdro 4all
walić podpisy
Sedrik
Kontakt:

"Cszyvy" , "deathwich" i "chrosciel" za niedługo bedziemy mieli "Ich Troje"
:DDDDDDDDDD
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Kurwa, cioty. Jedynym pierdolencem na tym forum byl EmBond, ostatnio sie uciszyl wiec spoko. A ze mam tyle postow to ****? To znaczy, ze jestem ciota i nie jezdze na rowerze? Jak mi sie nie chce to nie jezdze i kropka, a bezsensownych zdan tu nie wypisuje gdyz zawsze staram sie komus ublizyc albo odwazelinic niektore tematy.

A pisanie o pozerach to juz jest, ekhm, NUUUUUUUUUDNE. Czesto jest to reakcja obronna organizmow, ktorym to jeszcze przeszkadza... Phi, mlody, niewyszczekany to tu sie zali zamiast olac buractwo. Sram na to, czy ktos jezdzi czy ktos gada, bo zazwyczaj i tak ma swoich kumpli wiec po co mam sie z nim identyfikowac?

Typowe problemy gimobszczymurow. Zdychac.
Deathwitch
Kontakt:

A Sedrik, skarbie, co Ci przeszkadza ile mam postow? Moge miec i kurwa 23048902374802730847280370 i co? Myslisz, ze mnie interesuje zdanie pajaca co sie bawi w gornika na Kazurach? Jak nie potrafisz pisac albo masz na to za malo czasu to tylko Twoje szczescie bo mi sie czesto kurewsko nudzi i wlasnie dlatego tu siedze. Blah.
Sedrik
Kontakt:

jak sie oburzył...
wez złóż ofiare z nagiej dziewicy, obedrzyj kota ze skóry i podpal jakis kosciół moze to Ci pomoze.
ave
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

rst5 [głęboka ksywa, jak sądze]
na jakiej podstawie mówisz o 3m dropie na płaskie? chodzi ci o ten filmik co koleś z basenu skakał?

a co do rowerów... no tak, też troche racja, ale ja w twoich oczach też byłbym takim 'lamerem' pewnie... korby mam krzywe, suport strzela, a że nierozkręcalny to czyszczenie jest trudne, rama point [pewnie, jeździłbym na niewiadomo czym, jakbym tylko miał kase] dj który złapał luzy bez hamulca [tyle dobrze ze nie nie powiększają], kiera co 5 min krzywo bo mostek trzyma sie na jednej śrubie... i co? jakoś nie narzekam, każdy jeździ na tym na co go stać, nie marudze że coś mam zjebane i nie skacze bo to głupota...

przyjedź do tychów, twoje słowa przekształcą sie w ciało, tylko przyjedź w ciepły weekend, bo nawet taki na dabombach widać czy to dj...

może rzeczywiście ci sie nudzi?
Sedrik
Kontakt:

nudzi..jezdzic pajacu kurwa nie potrafisz i dlatego.
a co do kazury..
przynajmniej cos robie lub staram sie cos zrobić a nie przyjezdzam na kazury i woze dupe po gotowym !!
sorry...Ty za to wogole nie wozisz bo przeciez nie umiesz !!
Sedrik
Kontakt:

Deathwitch...racja. ze tez wczesniej o tym nie pomyslałem..
Ty poprostu masz komplexy. buahahahahahahahha
Deathwitch
Kontakt:

Ohohohoho...

Kurwa, zalosne... To jest Twoj argument? "Nie umiesz jezdzic" "Woze dupe na gotowe" - W tym przypadku z siebie robisz murzyna ktory wszystkim traske przygotowuje, tssss. A co do mojego jezdzenia - Yep, ciekawe jak Ty bedziesz jezdzil w moim wieku (24) i porozmawiamy wtedy. Jak na razie nic Tobie nie musze udowadniac, a BTW: Stolica suxxx :)
ODPOWIEDZ