jaki dragstar ?
jaki dragstar ?
Jaki polecilibyscie rozmiar ramy dragstar ( 14 czy 16) ?
Ramka ta ma mi sBu|y do skoków, streetu, dziwnych zajaw i wogule ale tez jak bede gdzies na niej chcial gdzie jechac dalej to nie chce dziwgac roweru na plecach. PROSZE poradzcie bo juz mam zamotanie golwy. Mój wzrost to ok. 178 cm.
Ramka ta ma mi sBu|y do skoków, streetu, dziwnych zajaw i wogule ale tez jak bede gdzies na niej chcial gdzie jechac dalej to nie chce dziwgac roweru na plecach. PROSZE poradzcie bo juz mam zamotanie golwy. Mój wzrost to ok. 178 cm.
No tez mam problem z dobraniem wielkosci ramy, chcialem kupic Dragstara ale jak bede mial troche kasy to poczekam i chyba kupie Duncona Amstaffa 2004r. zajebista rama i pewnie bedzie lzejsza od Draga ale nie wiem czy jest juz w sprzedarzy. Na twoj wzrost to bym raczej wziol 16", ja mam 171cm i chyba wezme 16 ale jeszcze i tak nie wiem..... :)
-=It's not the bike you ride, It's how you ride a bike=-
ja mam 180cm wzrostu i szczerze mowiac nie mialem problemu z wyborem. wzialem 14" bo wczesniej mialem inna ramke 16" i chcialem mniejsza.
wszystko zalezy do czego uzywasz. ja np zeby dojechac na nasz najzajebistniejszy dirt na zwierzu musze przemierzyc cale miasto. wyciagam tylko sztyce i jade;]
co prawda moze to i smiesznie wygdlada, ale plecy jak to ktos wczesniej wspomnial mnie nie bola.
ogolnie 14" jest wygodniejsza, w locie lepiej sie ja steruje i wieksza kontrola nad bajkiem.
krotko mowiac, nie zamienilbym jej na 16";]
wszystko zalezy do czego uzywasz. ja np zeby dojechac na nasz najzajebistniejszy dirt na zwierzu musze przemierzyc cale miasto. wyciagam tylko sztyce i jade;]
co prawda moze to i smiesznie wygdlada, ale plecy jak to ktos wczesniej wspomnial mnie nie bola.
ogolnie 14" jest wygodniejsza, w locie lepiej sie ja steruje i wieksza kontrola nad bajkiem.
krotko mowiac, nie zamienilbym jej na 16";]
-
- Kontakt:
najpierw miałem dragstara 16 ( BEZ KOMENTARZA )
a potem zmieniłem na 14
drag 14 a drag 16 nietylko róznią sie tą rułką ale i kątem główki jakbyscie niezauwarzyli
jezdzi sie hujowo na 16
jak zmieniłem na 14 to jusz odechciało mi sie wszystkich większych ram
BIERZ 14 pozatym jak sie wyciągnie sztyce i postawi kiere wyzej to plecy niebedą bolec ( wiem bo tak robiłem )
BIERZ 14 BO 16 TO HUJNIA NA MAKSA !
a potem zmieniłem na 14
drag 14 a drag 16 nietylko róznią sie tą rułką ale i kątem główki jakbyscie niezauwarzyli
jezdzi sie hujowo na 16
jak zmieniłem na 14 to jusz odechciało mi sie wszystkich większych ram
BIERZ 14 pozatym jak sie wyciągnie sztyce i postawi kiere wyzej to plecy niebedą bolec ( wiem bo tak robiłem )
BIERZ 14 BO 16 TO HUJNIA NA MAKSA !
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dragstar
ja mam 159 i mam 14 i jest super podejzewam ze na 16 bym miał duzo gleb i troche mołg bym nie miec kontorli ale to ja a ja jestem mały !! bież 14"
DIRT - DUAL - 4CROSS - STREET
gg 5137052
gg 5137052