KIELCE - SCOTT YECORA i DUNCON TRANSALP
KIELCE - SCOTT YECORA i DUNCON TRANSALP
PROSIMY O POMOC W ODNALEZIENIU SKRADZIONYCH ROWERÓW
ZA ODNALEZIENIE WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA!!!
Informacje na tel. 502 736 765
Skradzione 24.09.2006 w Kielcach
Zdjęcia
SCOTT YECORA
DUNCON TRANSALP
ROWER SCOTT YECORA
Rama damska, kolor srebrny
Nr ramy GA4A4468
Widelec: Manitou Six Sport
Cały osprzęt Shimano Deore
Charakterystyczne pomarańczowe obwódki na oponach
Hamulce V-Brake
Siodełko Scott
Mostek i kierownica Scott
Zamontowany licznik
ROWER DUNCON TRANSALP
Rama Duncon Transalp
full suspension, kolor czerowny
Nr ramy YM2040357
Widelec: Manitou Black 120
Amortyzator tył: DNM Burner
Hamulce tarcza hydr. Magura Julie
Korby Shimano LX
Przerzutki SRAM X7
Opony Schwalbe Fat Albert
Czerwone pedały Wellgo
Sztyca Da Bomb
Obręcze Taurus
Licznik bezprzewodowy VDO
Prosimy o pomoc
Iza i Paweł
ZA ODNALEZIENIE WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA!!!
Informacje na tel. 502 736 765
Skradzione 24.09.2006 w Kielcach
Zdjęcia
SCOTT YECORA
DUNCON TRANSALP
ROWER SCOTT YECORA
Rama damska, kolor srebrny
Nr ramy GA4A4468
Widelec: Manitou Six Sport
Cały osprzęt Shimano Deore
Charakterystyczne pomarańczowe obwódki na oponach
Hamulce V-Brake
Siodełko Scott
Mostek i kierownica Scott
Zamontowany licznik
ROWER DUNCON TRANSALP
Rama Duncon Transalp
full suspension, kolor czerowny
Nr ramy YM2040357
Widelec: Manitou Black 120
Amortyzator tył: DNM Burner
Hamulce tarcza hydr. Magura Julie
Korby Shimano LX
Przerzutki SRAM X7
Opony Schwalbe Fat Albert
Czerwone pedały Wellgo
Sztyca Da Bomb
Obręcze Taurus
Licznik bezprzewodowy VDO
Prosimy o pomoc
Iza i Paweł
Bardzo Wam współczuję straty rowerów...
Jak się domyślam zostały skradzione pewnie z domu ... ehhh to już zaczyna być plaga jakaś ... ale nie ważne jak, ważne że....
Trans Alpów w tym kolorze jest jak na lekarstwo, więc dość charakterystyczny rower (już pomijam że ich wogóle jest mało ) ...
Będe sę rozglądał, bo bardzo możliwe, ze rowery trafią do krakowa - wkońcu to blisko... a tu łatwiej byłoby sprzedać zapewne taki sprzęt .
Pozdrawiam!
Jak się domyślam zostały skradzione pewnie z domu ... ehhh to już zaczyna być plaga jakaś ... ale nie ważne jak, ważne że....
Trans Alpów w tym kolorze jest jak na lekarstwo, więc dość charakterystyczny rower (już pomijam że ich wogóle jest mało ) ...
Będe sę rozglądał, bo bardzo możliwe, ze rowery trafią do krakowa - wkońcu to blisko... a tu łatwiej byłoby sprzedać zapewne taki sprzęt .
Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
współczuję Wam utraty rowerków, ale..........
mam już to w dupie....dostałem znieczulicy na takie przypadki...
we wrześniu zakładałem temat o prawdopodobnie 2 rowerach kradzionych....udało mi się je odzyskać, konsultowałem się z właścicielem i co?!?!?!
i kur.wa mac nie usłyszałem nawet pier.dolonego DZIęKUJę.....a w sumie tylko tyle oczekiwałem za odzyskanie rowerów(wartość obu to ponad 10000zł), ale właściciel nawet tego nie zrobił...żałosne....
a tak na marginesie to pewnie tak tylko pieprze głupoty w przypływie gniewu....a jak pewnie zauważę te rowerki to zainterweniuję...
AHA....MAM NADZIEJę żE KRADZIEż ZOSTAłA ZGłOSZONA NA POLICJę......W PRZECIWNYM RAZIE ODZYSKANIE ROWERKóW PO EW. NAMIERZENIU MOZE BYć TRUNDE!!
mam już to w dupie....dostałem znieczulicy na takie przypadki...
we wrześniu zakładałem temat o prawdopodobnie 2 rowerach kradzionych....udało mi się je odzyskać, konsultowałem się z właścicielem i co?!?!?!
i kur.wa mac nie usłyszałem nawet pier.dolonego DZIęKUJę.....a w sumie tylko tyle oczekiwałem za odzyskanie rowerów(wartość obu to ponad 10000zł), ale właściciel nawet tego nie zrobił...żałosne....
a tak na marginesie to pewnie tak tylko pieprze głupoty w przypływie gniewu....a jak pewnie zauważę te rowerki to zainterweniuję...
AHA....MAM NADZIEJę żE KRADZIEż ZOSTAłA ZGłOSZONA NA POLICJę......W PRZECIWNYM RAZIE ODZYSKANIE ROWERKóW PO EW. NAMIERZENIU MOZE BYć TRUNDE!!
Złożyłem oczywiście propozycję ponownego zakupu swoich rowerów no i czekam na odzew, zobaczymy, cały czas mam nadzieję...
Dragon-kr - różni są ludzie, w moim przypadku możesz być pewien że jeśli namierzyłbyś biki to na dziękuję by się nie zakończyło :-), na pewno oparlibyśmy się mocno o jakiś bar itp... :-), tak więc nie daj się znieczulicy, pozdrowionka
Dragon-kr - różni są ludzie, w moim przypadku możesz być pewien że jeśli namierzyłbyś biki to na dziękuję by się nie zakończyło :-), na pewno oparlibyśmy się mocno o jakiś bar itp... :-), tak więc nie daj się znieczulicy, pozdrowionka
Zrobić ustawke o ile jest taka opcja niby "odkupić" rowery i niech jakaś sensowna ekipa czeka za rogiem ;) tak na wszelki wypadek i tak WpieRdoLiĆ złodziejom żebym im sie odechciało...jak by była taka opcja to ja bym tak zrobił jeszcze można prosić o pomoc policję o ile chciała by w ogóle interweniować...
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !