KIELCE - SCOTT YECORA i DUNCON TRANSALP

PabloB
Kontakt:

KIELCE - SCOTT YECORA i DUNCON TRANSALP

Post autor: PabloB »

PROSIMY O POMOC W ODNALEZIENIU SKRADZIONYCH ROWERÓW
ZA ODNALEZIENIE WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA!!!
Informacje na tel. 502 736 765
Skradzione 24.09.2006 w Kielcach

Zdjęcia
SCOTT YECORA
DUNCON TRANSALP

ROWER SCOTT YECORA
Rama damska, kolor srebrny
Nr ramy GA4A4468
Widelec: Manitou Six Sport
Cały osprzęt Shimano Deore
Charakterystyczne pomarańczowe obwódki na oponach
Hamulce V-Brake
Siodełko Scott
Mostek i kierownica Scott
Zamontowany licznik

ROWER DUNCON TRANSALP
Rama Duncon Transalp
full suspension, kolor czerowny
Nr ramy YM2040357
Widelec: Manitou Black 120
Amortyzator tył: DNM Burner
Hamulce tarcza hydr. Magura Julie
Korby Shimano LX
Przerzutki SRAM X7
Opony Schwalbe Fat Albert
Czerwone pedały Wellgo
Sztyca Da Bomb
Obręcze Taurus
Licznik bezprzewodowy VDO

Prosimy o pomoc
Iza i Paweł
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Bardzo Wam współczuję straty rowerów...
Jak się domyślam zostały skradzione pewnie z domu ... ehhh to już zaczyna być plaga jakaś ... ale nie ważne jak, ważne że....

Trans Alpów w tym kolorze jest jak na lekarstwo, więc dość charakterystyczny rower (już pomijam że ich wogóle jest mało ) ...

Będe sę rozglądał, bo bardzo możliwe, ze rowery trafią do krakowa - wkońcu to blisko... a tu łatwiej byłoby sprzedać zapewne taki sprzęt .

Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

No ja tez mieszkam niedaleko więc bede się rozglądał po okolicach....
PabloB
Kontakt:

Niezły numer, zadzwonili do mnie kolesie z pytaniem czy nie miałbym ochoty odkupić sobie swoje rowery, szczyt beszczelności, ciekawe co będzie dalej...
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

PabloBTo jest typowa czynność, przy kradzieżach samochodów też coś takiego często się spotyka. Pewnie zaproponują Ci bardzo niską cenę, więc może Ci się to opłacić. Policja w takim wypadku może sporo zdziałać :)
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

współczuję Wam utraty rowerków, ale..........

mam już to w dupie....dostałem znieczulicy na takie przypadki...

we wrześniu zakładałem temat o prawdopodobnie 2 rowerach kradzionych....udało mi się je odzyskać, konsultowałem się z właścicielem i co?!?!?!

i kur.wa mac nie usłyszałem nawet pier.dolonego DZIęKUJę.....a w sumie tylko tyle oczekiwałem za odzyskanie rowerów(wartość obu to ponad 10000zł), ale właściciel nawet tego nie zrobił...żałosne....

a tak na marginesie to pewnie tak tylko pieprze głupoty w przypływie gniewu....a jak pewnie zauważę te rowerki to zainterweniuję...

AHA....MAM NADZIEJę żE KRADZIEż ZOSTAłA ZGłOSZONA NA POLICJę......W PRZECIWNYM RAZIE ODZYSKANIE ROWERKóW PO EW. NAMIERZENIU MOZE BYć TRUNDE!!
Gość

Post autor: Gość »

****** Polska i złodzieje i dresy
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

PabloB, sprawe na policje jeśli jeszcze nie zgłosiłeś, nawiązać z nimi kontakt, jeżeli policja nie wyrazi ochoty na współprace to jest u nas kilka osób chętnych na 'pomoc' w odzyskaniu, umówić spotkanie na 'kupno' i chyba wiadomo co...
http://dhcyc.pinkbike.com
PabloB
Kontakt:

Złożyłem oczywiście propozycję ponownego zakupu swoich rowerów no i czekam na odzew, zobaczymy, cały czas mam nadzieję...
Dragon-kr - różni są ludzie, w moim przypadku możesz być pewien że jeśli namierzyłbyś biki to na dziękuję by się nie zakończyło :-), na pewno oparlibyśmy się mocno o jakiś bar itp... :-), tak więc nie daj się znieczulicy, pozdrowionka
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

PabloBtak jak pisałem...pewnie jakbym zobaczył owe rowerki to bym zainterweniował jak kiedyś......co do wypadu do knajpy.....raczej jestem osobą mało pijącą bo po tym to lubi mi odbić szajba i świruje, więc dmucham na zimne ;-)
remmo16
Kontakt:

Post autor: remmo16 »

i co z tymi rowerami???
Brak roweru powoduje raka i choroby serca!!!
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

Zrobić ustawke o ile jest taka opcja niby "odkupić" rowery i niech jakaś sensowna ekipa czeka za rogiem ;) tak na wszelki wypadek i tak WpieRdoLiĆ złodziejom żebym im sie odechciało...jak by była taka opcja to ja bym tak zrobił jeszcze można prosić o pomoc policję o ile chciała by w ogóle interweniować...
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
PabloB
Kontakt:

Na razie ponownie sie nie odezwali a przy pierwszej rozmowie nie było mowy o ustawce na odbiór a jedynie o kasie i czy w ogóle chce odkupić. Telefon był z niezidentyfikowanego numeru więc jestem skazany na czekanie na ponowny kontakt....
ODPOWIEDZ