Witam,
na wstępię chciałem powiedzieć ze widelec na ktorym jezdze w tym filmiku wytrzymał 1 godzine, w filmie widać jak sie wykrzywił ale po waleniu prawie po kazdym tricku w sciane, jakos jezdzilem i zrobiłem filmik , a filmik zrobilem po to bo znow stracilem rower na jakis czas, a ze dawno nic nie dalem to jest niestety nie ma bh barspin'ów i innych odmian (nawet na płaskim) z racji widelca po prostu nie miescił mi sie miedzy nogami film z jednego dnia (ze 2 godziny jazdy), wczesniej filmiki montowałem w movie makerze :P ale ten zrobiłem w pinnacle studio 9 (pierwszy moj filmik w tym programie :D ) dobra koniec pierdolenia,
a teraz konkrety:
czas: 1:48
rozmiar: 24,5 mb
format: mpeg
styl: street
Dobra, skoro nalegasz tro się wypowiadam.. :P Śmigasz fajnie, chcoiałbym umieć tak stritować :)
Co do montażu - efekty przejść do duuupy.. Muzyka całkiem miła, ogółem może być.
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
hmm.. jazda spoko, wolalbym zobaczyc tego bannego+barspin na jakis murek lub z niego wtedy byloby o wiele lepiej:P film spoko, nie jezdzisz najgorzej ale do tego zeby moc powiedziec o sobie, ze "jestem dobry" troszke Ci brakuje:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
SR 71 - In Your Eyes lankruumiem bh barspin ale niestety przez ten widelec nie mogłem go pokazać, a na czym musialem jezdzic bo duro połamałem już 2 razy :D
Moglbys podac link, albo wrzucic na sendit or gdziekolwiek ten utwór? A zeby nie bylo offtopic :D to jazda wporzo, tylko "sztywniaczek" troche przeszkadzal w eksapach i barspinach ;] Ogolnie spoko, najlepszy byl poldek :D
wielkie dzieki za muze ;] pamietam jak chcialem wykrecic 180 i wywalilem w jakas nowa audice, gosciu wypełzł, wygladal jak z ochrony :D popatrzał przez chwile na samochód i na mnie ... potem stwierdził żebym dokrecał na tylnim, wsiadł i pojechał ... :]