Double jest stożkiem więc na nim jest łatwo coś namalować, mam teraz Mammotha i on ma wysoką ścianke. Czy możnaby coś takiego odpierniczyć na jego boku ? Może macie jakieś pomysły na wzory, które można też namalować na ramie ?
To jest prawdopodobnie namalowane olejnym białym markerem, które można kupić na allegro po ok 15zł.
Siema też widziałem ten rowerek z tą obręczą i zwróciłem na nią uwagę... Też mi się spodobała... Ale ja tak nie moge zrobić bo mam obręcz płaską coś typu DX32 ;/ dawajcie linki do fotek jeśli ktoś takie coś ma namalowanie :D
11,50 marker olejny pilota "biały" w papierniczym (są przeróżne kolorki), do tego ewentualnie kawałek folii do wyciecia wzoru i wszystko można namalować. Jedyne co ogranicza to wyobraźnia (gdyby ktoś zadał to pytanie, to malowanie markerem obręczy nie osłabia jej :D ).
Ktoś Nowy e tam, snowman ma lepsza koncowke, cienka a montany to tylko zeby sie przytagować gdzies... namaluj cos tym na obreczy , jak to ma koncowke 1cm - 6cm ...
xxxxxx drobna pomyłka - popatrz na te dwustronne CANS ( np http://www.montana.com.pl/index.php?a=opis&k=36&id=425). No ale dość - malowanie obręczy to tani sport i dostepny dla każdego wiec jeśli tylko sie chce to z pomocą markera można wszystko ładnie wymalować. Peace :)
marker kosztuje 8 zł a lakier akrylowy w sprayu który jest 100x lepszy kosztuje jakieś 15 zł, do tego wyciąć jakiś szablon i cała filozofia, ps on tą obręcz pomalował w ślimaki?!