Nowy SIGN DS za i przeciw

zaja_gangsta
Kontakt:

Nowy SIGN DS za i przeciw

Post autor: zaja_gangsta »

Siema ziomale, taki temacik ni z gruchy ni z pietruchy :D. Dawajcie wszystkie za i przeciw na temat nowego signa DS, i czy jak mielibyście te 1400 zł, czy byście go kupili, bo sie nad nim zastanawiam. I nie zaszkodą tez wypowiedzi o starym signie i uważam, ze wypowiadanie się na temat amora w tym rowerze jest zbędne, mówie o roczniku 2006, bo każdy zna Gile... przez co zachęcam, do wypowiadania się na temat nowego amorka. POZDRO
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

zaja_gangsta to zalezy. Jak musisz miec nowy rower to ten w zasadzie daje rade. JEsli np o mnie chodzi to wolalbym cos poskladac z uzywanych czesci. Ewentualnie kup jakas uzywke dobra.
Ssij pento
kermittt
Kontakt:

Post autor: kermittt »

mam model 2006 od kwietnia i jak dla mnie to jest cudo bo gdybym mial te 1400zl to nic lepszego bym nie kupil. Amor pekl mi pare tygodni temu ale startowalem na peknietym na zawodach 4x i jeszcze sie trzyma mimo ze rower zaliczyl ladnego dziobaka (rower bo ja sie katapultowalem:P). Ogolnie sprzet daje rade:] Teraz zmieniam przez zime wlasnie amora i moze rame
[url=http://www.pinkbike.com/photo/1202554/]Mega zimowa fota:D:D:D[/url]
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

w takiej cenie ciężko nawet używke dobrą znaleźć, a tu barddzo dobry sprzęt i do tego nówka :] 2007 będzie miał RST Launch (dokładnie jak Duro tylko że RST). Ja bym się nie zastanawiał i brał jak tylko się pojawią ;)

p.s.
na nowego 06 nie masz już co liczyć, a 2007 to naprawde zajebista oferta :D
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
ODPOWIEDZ