Witam!
Wiem że takich tematów było milion i są one *******! sam tak uważam ale ktoś mi powiedziął że mój rower jest totalnie hu.jowy więc prosze o oceny i propozycje co bym miał zmienić. Szczegółowy opis jest podany na stronce!
Dzięki wam!!! http://www.pinkbike.com/photo/1051909/
zwyczajnie przeciętny składak.
Słabe piasty i przednie koło, amor lipny, siodło beznadziejne, pedały połamią się bądź złapią luzy...
No i te tarcze 203mm z tyłu, 160mm trekingowe z przodu Looool...;/
dziękuję ci KTOSSSS za opinie. konex pokaż swoją kozę
A hamulce po *** mi hydrauliczne albo inne jak ja nie zapierniczam dh tylko śmigam po 4x. A ogólnie to tak mało mnie i tak nie wyszło ale jestem zadowolony!!!!
ja bym po pierwsze założył singla jeśli już masz poziome haki, a po drugie zamienił tarcze miejscami (203 przód / 160(180) tył) no a w przyszłości może piasty, bo siodło to nie najważniejsza czesc roweru ... :/
Po kiego mu singiel jak 4X jeździ ... tarcze obie na 160 bo starczą w 4X , Też miałem DSTR i bardzo fajnie się jeździło. Ale jak do 4X to w c-*** ciężki , ale to Tobie ma sie podobać i jeśli spoko cisie śmiga to najważniejsze.
rower nawet dobry rower pare rzeczy bym ... Ci co pisza "****** rower" itp są ludzmi ktorzy maja dobry sprzet i kase a nie kazdy moze sobie pozwolic na fula ....zmien siodelko i moze wstaw wieksza tarcze na przod zeby to mialo wyglad...pozdrawiam to jest moja opinia
Rower dobry:P w koncu tez na sztywniaku zaczynalem i to bardzo podobnym do tego.Na poczatek super:)Moim zdaniem nie liczy sie jaki rower kto ma tylko jakie umiejetnosci ma :D
siema ziomie, powiem ci tak, mialem skladac cos praktycznie identycznego :D, do nauki wyjebiście wyjebany w kosmos rowerek, jednak u mnie fundusze nie pozwolily na taki zakup;/ pozdro
Chrabał nie chodzi mi o to że jak ktoś mnie zjedzie to frajer, tylko każda ocena jest ważna. Pozdro tylko dla takich, którzy mają kupe kasy od dziadka albo rodziców i mają kosmiczny sprzęt a źle oceniają twój bo wpakowałeś mniej kasy. Ja składałem ten rower 2 lata i rezygnowałem z różnych przyjemności żeby go złożyć więc szanuje takich ludzi a nie takich którzy na klaśnięcie ręki mają scotta high octane
pozdro
kanarek_4x nie kazdy kto ma dobry sprzet dostal na to kase ot tak. Dlugo pracowalem na to zeby miec rower taki jaki mam i wkurza mnie gadanie ze dostalem kase od dziadka czy cos. Ja skladalem rower przez 6 lat zeby byl taki jaki jest;]
mniejsza o to kto ile pracował i skąd ma na to kasę, (nie wypowiadam się odnośnie konkretnie twojego roweru, tylko mówię w tym momencie ogólnie) - jest to trochę tak jakby teraz nie można było powiedzieć złego słowa o maluchu (pomimo że wiadomo że to złom) dlatego bo nie każdego stać na mercedesa. Po prostu jest rynek sprzętu, jest pewna skala - punkt odniesienia. Jak się pytasz o to co ludzie sądzą o twoim rowerze, to musisz brać pod uwagę że są też ludzie ktorzy jeżdżą na dobrym i drogim sprzęcie i patrzą na twój na tle całej "skali", a w takim odniesieniu wypada on raczej średnio. Wystarczy inaczej sformułować pytanie: "co sądzicie o moim rowerze uwzględniając że miałem na niego jakieś tam konkretne ograniczone środki"