nie warto brać
W tej cenie masz do wyboru Dartmoora, LF Dragstar, Prodigy JB i Destroyery - wszystkie na pewno są lepsze od tego bopa i lepiej zainwestować w którąś z tych co wymieniłem...
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
powiem tak jak na początek lepszej ramy ne trzeba ale szybko ją zmienisz bo pęknie ale zapragniesz czegoś z lepszym geo i z cromo tak więc myśle że lepiej od razu kupić dobrą rame i nie bawić si e w przejsciówki bo to bedzie 300zł wyżucone w błoto chyba ze nie masz na prawde kasy chociaz teraz sezon sie konczy to i tak nie pojexdzisz a w zime wyrwiesz fajna rame 15% taniej
elo, mam ta ramke. Niejest to pancerna rama ale takie super badziewie nie jest. Geo na wporzo {moze troche przykrótka ale kąty spoko). z przodu mam amora 150mm i główka sie niezle trzyma. z tego co wiem to jest tylko problem z tylnim trojkątem (ale jeszcze tego nie doświadczyłem:P) Rama przezyla kilka niezłych dropików (również na plasko). Z tego co sie dowiadywalem można ją wzmocnić w BikeMielec. za 75zł mogą ci wspawac wzmocnienia kolo główki i przede wszystkim tylni trójkąt, a wtedy to juz trudno bedzie ją połamać. Na sam początek w sam raz. Mi sie przydała (bo niedlugo ja sprzedaje na rzecz full'a). pozdro
kur....pieprzycie farmazony...ja mam ta rame juz rok i jakos nic sie niedzieje a skacze z dropow chop itp..tak samo gadka ze xcr do gowno jak ktos umie skakac i w miare szanuje to sie zawsze wyszstko trzyma.....pozdro
PS. Na poczatek wez ta rame
destroyer jump bo:
1) to destroyer :)
2) to cro-mo
3) to solidna rama
4) jest praktycznie do wszystkiego
5) jest w miarę lekka jak na cro-mo
6) ma ładną geometrię i odpowiednią gługość
7) jest tania jak na chromomolibden
8) w razie czego nie ma problemów z gwarancją
9) jest całkiem ładna
10) ja tak mówie :)
// ta bopek, widziałem jak 'wymiatałeś' ostatnio na tym bopie...
a kto powiedzial ze ja wymiatam??napisalem ze mam ta rame od roku i skacze na niej z chop i dropow....moze chodzilo ci o mojego kumpla co tez ma bopa....niewidziales jak skacze wiec nie pier...... pozdro
bopek mialem do czynienia z setupem bop+xcr i to szajs....nie mow chlopakowi glupot bo jak w to sie wkreci bedzie zalowac ze nie kupil draga destro tak samo jak ja......BOP to shit jednym słowem
ja mam bopa i xcr 100 skoku i wszystko ok!! ja nienarzekam...ok rama jest dla poczatkujacych geo takie sobie a tylnie widly noo....mogly by byc leprze......ALE NA POCZATEK MOZE BYC...i tak za nieglugo chyba zmienie rame na johny bravo