888vf2 vs. boxxer
888vf2 vs. boxxer
pewnie juz cos takiego bylo ale chodzi mi o to czy warto wydawac 2650zl na 888vf czy kupic se boxxera (chce znac tylko wasze opinie) bez pytan a po co a czemu itd. ma on byc do dh/fr (wiadomo :D)
zastanawiam sie bo jednak ci wszyscy zawodnicy (steve peat itp.)jezdza na boxxerach i troche mnie to zdziwilo
zastanawiam sie bo jednak ci wszyscy zawodnicy (steve peat itp.)jezdza na boxxerach i troche mnie to zdziwilo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm. zalerzy do czego chcesz urzywac ten amortyzator. boxxer jest moim zdaniem jednym z najlepszych amortyzatorow do DH. dlatego peat jezdzi na boxxerze. sam mam boxxera team 03, jest zajebisty. wiec juz sobie wyobrazam team 06 (dzisiaj obczajalem bo szczeki mial) a wc 06 to juz ........ no wlasnie. polecam boxxera. a jak bardziej fr to 888. pzdr.
jak bede kupowal amor to chce przedewszystkim nowke najlepiej jak z gwarancja za 2700 jest 888rc a do tego mostek czyli 2800 pozatym nie chce z wysokimi polkami za 2650 jest w gregorio 888vf2 z mostkiem i blotnikiem a to jest dobra cena i teraz sie zastanawiam nad boxxerem wiec prosze o rade czy lepiej kupic 888vf2 czy jakiegos boxxera bo za 1800 jest w dropie team czy race nie pamietam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Black, czy tobie sie przypadkiem sufit na glowe nie zawalil? :D Bhahahahaha :D Chlopie, z jakiej ty planety pochodzisz? Zaraz ja zniszcze, zeby wiecej takich "rewelacyjnych znawcow" nie przeniknelo na Ziemie :D
Zreszta styl wypowiedzi, ta przytlaczajaca ilosc kropek i przecinkow, pieknie swiadczy o wypowiadajacym.
Tajemnica Poliszynela jest, ze mozna zakatowac dowolny sprzet. Trzeba tylko nie umiec jezdzic lub kombinowac ponad miare. Heheheh, ale to mnie ciagle bawi :D "Boxxery z roku 2006 lamia sie, sypia i tak sa gorsze niz 888" :D Bhahaha, na przestrzeni ilu lat?:D
Zreszta styl wypowiedzi, ta przytlaczajaca ilosc kropek i przecinkow, pieknie swiadczy o wypowiadajacym.
Tajemnica Poliszynela jest, ze mozna zakatowac dowolny sprzet. Trzeba tylko nie umiec jezdzic lub kombinowac ponad miare. Heheheh, ale to mnie ciagle bawi :D "Boxxery z roku 2006 lamia sie, sypia i tak sa gorsze niz 888" :D Bhahaha, na przestrzeni ilu lat?:D
http://tiny.pl/786k
Bike Action
Bike Action
http://skleprowerowy.pl/product_info.ph ... ts_id=1863
myślałem nad takim secikiem co wy na to czy da rade na początek
pozdro
myślałem nad takim secikiem co wy na to czy da rade na początek
pozdro