Olkuska Scena Rowerowa by Quzyn

kuzyn_pit
Kontakt:

Olkuska Scena Rowerowa by Quzyn

Post autor: kuzyn_pit »

http://www.quzyn.kgb.pl/film.html
zapraszam do lekturki:) powiem tylko film o nie całej ekipie z Olkusza a w roli głownej Quzyn:)
zmontowany przez kumpla:) myslę ze się spodoba ze względu na technike i jakość zmontowania go:]

czas: ok 12 min
wielkość: 120mb

moge dac linka jesli ktoś woli czekac az sie cały wczyta:>

Pozdrawiam:)
Rower bedzie dla mnie ważny do końca świata i jeden dzien dłużej =)
gg->1522648<-
kuzyn_pit
Kontakt:

Post autor: kuzyn_pit »

jakośc: kręcone aparatem wiec nie spodziewajcie sie cudów:P
Rower bedzie dla mnie ważny do końca świata i jeden dzien dłużej =)
gg->1522648<-
cytryna1
Kontakt:

Post autor: cytryna1 »

spoko film ;)
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Całkiem spoko:] fajnie się ogląda, tylko widać inspirację Roam-em...
Jakość- fakt... na full screen to tego nie puszczać lepiej, ale w pomniejszeniu jest spoko .

Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
minetoo
Kontakt:

Post autor: minetoo »

ssiem
http://skocz.pl/mojepink
TFT
Kontakt:

Post autor: TFT »

zasysam zaraz ocenimy:P a quzynowi dziekujemy za szybkozamykacz do tylnego kola na masie:P
.G.u.C.i.O.
Kontakt:

Post autor: .G.u.C.i.O. »

hmmm... goscie z Olkusza... baaardzo spoooooko filmik... polecam... :) ale na zywo prezentuja o wiele wyzszy poziom :)pozdrowienia ze SP Buczyny... :)
Alleluja... I Nie Ma Ch***... :D:D:D
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Film moim zdaniem kiepski. Bardzo slaba jakosc ujecia ciemne nic nie widac. Zjazdy takie jakby malo downhillowe. Bez obrazy, ale wiekszy hardcor przezywalem 4 lata temu jezdzac xc. CO do skilla fajne proby 3-6 ooglnie nie jezdzicie zle rzec by mozna, ze nawet fajnie. Duzy plus za montaz choc nie ktore przejscie za dlugie, a miejscam film wyglada jak pokaz slajdow przez nie dokrecone do konca ujecia. Wlacznie ten aprat i kreccie dluzej, a nie wylaczajcie go od razu. Podobalo mi sie to, akcje na monitorze fajnie pasuje do muzyki aczkolwiek czesto nie widzialem co sie dzieje. Mogliscie zrobic 3 minutowy fajny trailer, a zroboliscie 12 minutowy kiepski film. Takie moje zdanie, ale kontruktywna krytyka tez sie przydaje :]
Filmik oceniam na -3/6
Ssij pento
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

zawsze mnie wnerwia jak ktos wzuca muze np z roama do swojego filmu, rozumiem ze wam sie podobalo i korzystaliscie z tego jako wzoru ale troche orginalnosci! Fragment tego pseudo DH ble... jak sulring powiedzial :/ ja nie jezdzilem nigdy xc ale widzialem szybciej i hardcorowiej smigajacych zawodnikow XC! fr lajcik ladnie sobie poczytacie motaz tez w porzadku ale ten pseudo dh mi zepsul caly obraz filmu. Jakby bylo 8min bez muzy roama i tego czegos co mialo byc DH .. dalbym 4 ale za to jak dla mnie 2+/6 :| i nic wiecej. Ale skilla macie fajnego szacunek za 3/6 z dropa.

pozdrawiam
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

Tak od 2:30 do 6 minuty wyzucic i bedzie spoko, bo te kilka minut XC na dualach strasznie zniecheca do ogladania dalszej czesci ktora jest bardzo fajna 3/6
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

12min a fajne akcje moznaby policzyc na palcach jednej reki. Zdecydowanie za dlugi, nudny, malo tresciwy. Jedyne co mi sie spodobalo to te proby 360, no hand i no foot.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ODPOWIEDZ