heh nie chodzi mi o to tylko o to czy cos sie w nich rypie, czy amortyzator dobrze pracuje itd. pytam o to bo pomimo nazwy FR jest to amortyzator powietrzny a powietrze jest raczej wykorzystywane w xc. stąd moje pytanie
tak w ogole chcialbym zeby wypowiedzialy sie osoby ktore go posiadaja lub mialy z nim kontakt.
tak tylko ze ja w przeciwienstwie do peat'e nie bede dostawal co tydzien nowego amortyzatora. mój musi wytrzymac dlugi okres uzytkowania. wiec ma ktos ten amorek albo na nim jezdzil??
oczywiscie ze sie nadaje. Dlaczego mialoby sie cos z nim dziac ? Przeciez to czy amor jest powietrzny czy sprezynowy nie ma znaczenia na jego wytrzymalosc.
ja mam ten amorek od niedawna i powiem tyle ze negatywna nie pogarsza trzeba spojrzęc w tabele ciśnień i tam jest że do negatywnej zawsze wiecej pompujesz i amor jest do wszystkiego bo jest lekki i pancerny i ma blokade i nawet w instrukcjii jest że każdy stopień ecc służy do czego innego jak pamietam 1 jest do DH wiec juz wiadomo że to naprawde potężny amori waży około 2 kg wiec leciuteńki