Jest jakis nowy syf na necie ;/ sam sie z nim meczylem jakies pol godziny ( kochany avast pomogl :* ) jest to jakas kompilacja trojanow i tym podobnego dziadostwa .... objawia sie tym ze zarazony komp przesyla linka nawet przez gg sam sie tak zarazilem ;/ wiec jesli ktos wysyla linka z podejrzanym adresem albo opatrzengo marnym lub pozbawionym komentarza to uwarzajcie :)
u mnie przebilo sie przez pelna sp2 z wszystkimi latkami i przez avast security , adaware i mks sobie nieradzily z nim na kasperskyego tez nie liczcie :> tylko avast w trybie uruchamiania pomaga :>
frefoxa mam i wlasnie w nim mi sie wlaczalo dhcyc objawia sie to tym ze co 5 min ci sie wlacza kilkanascie stronek z reklamami i oczywiscie jak to bywa z trojanami inni bawia sie w hakerow twoim ip :D wiec nie polecam
dostalem jaiegos linka od 3 osob juz ale te osoby nie wysylaly do mnie tego linka :]
weszlem ale nic:P nie wlaczyla sie strona kumplowi tez nie:P moze i lepiej
ja tez dostalem od kumpla, pozniej z innymi pytalismy sie go czemu nam pusta stronke wyslal :) mam firefoxa z tlenem a poki co nic sie nie dzieje oprocz skasowania zakladek, ale to chyba nie tego wina.