witam mam taki problem nie wiem który wybrac :66SL ATA 2007 czy 66 Rc2x 2007
ten pierwszy jest o £50 droszy (mieszkam w angli) w tej chwili posiadam 66 VF
froger34 widzialem jeszcze foto jak jebnął na boosterze ale rocznik 2005 model rc chyba
ale 1 raz widze zeby booster az tak sie oderwał normalnie uszczelke widac;p
Sorry ze nic nie wniose do tego tematu :D tylko powiem ze mnie sie bardziej podobalo zdjecie boxxera u tego goscia w albumie :] http://www.pinkbike.com/photo/864832/
Poszukajcie a znajdziecie :P Jak ci sie praca Vf nie odpowiada to ja bym wziol RC2X
Pozdro
vf2 praca z dupy bo to ssv ale vf zwykłe są ok;]
ale ogulnie RC2X kozackie brał bym gdybym nie kupił wczesniej VF na temat 66 SL sie nie wypowiem bo nie jeździłem
6m na plasko, ale sa debile na tym swiecie,chociaz nie chce mi sie wierzyc zeby ktos byl tak glupi zeby skakac 6m dropy na plaskim....przeciez to masakra :/
sebonk Tez nie sadze zeby polecial na plasko chyba ze tak lubi ;] mysle ze jak by polecial na plasko to 66 bylby raczej w paru kawalkach :] jak i caly rower
Poczytajcie komenty koles napisal ze zaszybko jechal i przelecial opadowke o 3m i NIECHCACO spadl na plaskim takze az takich debili niema na tym swiecie co by robili to specialnie :P
Diabel pisze:sebonk Tez nie sadze zeby polecial na plasko chyba ze tak lubi ;] mysle ze jak by polecial na plasko to 66 bylby raczej w paru kawalkach :] jak i caly rower