Który z tych amortyzatorów najlepiej kupić? sherman 110-150mm, drop off 3 150mm, czy rs pike 409 95-140mm? Amortyzator będzie w stinky 2004. Myślę też nad marzocchi z150 150mm.
Dartmoor czy ja wiem czy o shermana trzeba tak dbac ? Na swoim jezdze juz prawie rok, i nic w nim jeszcze nie robilem, a chodzi tak samo dobrze jak na poczatku. Mysle, ze do stinky bedzie to najlepszy wybor.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
z150 ładnie pracuje ogólnie fajny amor sherman'a bym nie brał mój ziomek miał chlapał olejem na prawo i lewo i ogółem dawał dupy a z150 jeździłem fajna praca , regulacje bierz z150;]
pike do stinkacza zbyt mizerny a drop off ssie i zamula
BeNew pisze:z150 ładnie pracuje ogólnie fajny amor sherman'a bym nie brał mój ziomek miał chlapał olejem na prawo i lewo i ogółem dawał dupy a z150 jeździłem fajna praca , regulacje bierz z150;]
pike do stinkacza zbyt mizerny a drop off ssie i zamula
Hee Z150 tez pluje oleje na prawo i lewo jak masz zużyte simeringi :D hee wiec sadze ze jak je wymienił wszsytko było dobrze :)
hee nei wiem czmu tyle osob najezdza na shermany jest to naprawde fajny widelec podwarunkiem ze go ustawisz pod siebie ( czesto sie zdarza ze jest do tego potrzeban wymiana sprezyny)