Streetówka
Streetówka
Co myslicie o tym zestawieniu co do zmiany ewentualnie??
Rama:Ns Streetlegal
Obrecz tył : halo MX8 48 otwórów
piastta tył : quando bmx
obrecz przód : rhyno lite 36
piasta przód- sram 7.0
opony continental diesel 2.5
kiera i mostek : bad mama i supermoto
amor: DJ III 110 mm 2003 albo 2004
hampel przód: jakas deorka mechaniczna bo do DJ jest
tył : sram 7
klamki: LX
łancuch zwykły srama za 15 zł
korba felta 3-y czesiowa
co do zmiany ??
Rama:Ns Streetlegal
Obrecz tył : halo MX8 48 otwórów
piastta tył : quando bmx
obrecz przód : rhyno lite 36
piasta przód- sram 7.0
opony continental diesel 2.5
kiera i mostek : bad mama i supermoto
amor: DJ III 110 mm 2003 albo 2004
hampel przód: jakas deorka mechaniczna bo do DJ jest
tył : sram 7
klamki: LX
łancuch zwykły srama za 15 zł
korba felta 3-y czesiowa
co do zmiany ??
.................................. nic :/
ja bym zmienił opone.... Miałem 2 cotinentale i bardzo szybo sie zjezdza bierznik po za tym łatwo ja przedziórawic... Na Twoim miejscu kupił bym maxxisa mobstera 2.5 lub tioge Dh factory 2.5..... to sa oponki nie do zajechania... wprawdzie troche ciezkie ale i tak zajawkowe..... to chyba tyle....... rowerek zajebisty...... narazie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=251866
ja bym zmienił oponki na maxxis larsen tt 2.35 , a jak zalezy ci na modulacji to nei kupuj mechanika na przód ja mialem i grimece i deore i teraz mam blckboxa i jestem niezadowolony jestem !!. Codo kierwonic bad mama słyszałem ze lubiąpękac , ale to chyba tylko hardkorowcom sie to zdaża :-) dla pewnosci polecam RISERBAR TRUVATIV-a . Codo 7.0 srama to to co deore- czyli gówno. Kup starego LX-a parallax 100a wyrwiesz za 30zl a piasta niedo zajebania. 4 lata mam i nic, a toczy sie wyśmienicie.
A swoją drogą w piascie by sie przydał uchwyt pod tarcze :-) bo widac chcesz miec tarcze, to polecam NS ROller i quando - te są w dobrej cenie :) bo ok 60zl a bardzo twarde
A swoją drogą w piascie by sie przydał uchwyt pod tarcze :-) bo widac chcesz miec tarcze, to polecam NS ROller i quando - te są w dobrej cenie :) bo ok 60zl a bardzo twarde
Więc tak:
-> opony : Kenda K-rad 2.3 ( wypaśne do DJ i street )
-> piasta przód : Grimeca na maszynie
-> Łancuch KMC jest na allegro za 35 zeta ( używany przez trialowców wiec sprawdzony bo tam sa przeciez duze naprezenia )
-> obręcz przód : Vuelta Excalibur DH 24"
-> obręcz tył też na 24" sobie weź
-> hebel przód : BlackBox albo Hayes MX2 ( za ok. 180-220 zł doriwesz w gites stanie )
-> hebeł tył : Shimano DX albo LX ( stare roczniki )
to chyba tyle :)
-> opony : Kenda K-rad 2.3 ( wypaśne do DJ i street )
-> piasta przód : Grimeca na maszynie
-> Łancuch KMC jest na allegro za 35 zeta ( używany przez trialowców wiec sprawdzony bo tam sa przeciez duze naprezenia )
-> obręcz przód : Vuelta Excalibur DH 24"
-> obręcz tył też na 24" sobie weź
-> hebel przód : BlackBox albo Hayes MX2 ( za ok. 180-220 zł doriwesz w gites stanie )
-> hebeł tył : Shimano DX albo LX ( stare roczniki )
to chyba tyle :)
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8