Kolka...
Kolka...
Nie wiem od czego zaczac... moze z gory:
Atomlab trailpimp vs. Funn 48 vs. S - type vs. Supra MT... Kolka na 24" uzywane wszechstronnie w miare lekkie ale mocne bardziej zalezy mi an wytrzymalosci niz na wadze bo w kolach to nie waga jest najwazniejsza... co proponujecie ? Jezeli cos wytlumaczyc to mowic bo narazie napisalem an odwal sie bo nie wiem jak sprecyzowac to pytanie :P Pozderko :P
Sorki juz zmienilem wtedy mi sie pochrzanilo :) Juz jest dobrze :)
Atomlab trailpimp vs. Funn 48 vs. S - type vs. Supra MT... Kolka na 24" uzywane wszechstronnie w miare lekkie ale mocne bardziej zalezy mi an wytrzymalosci niz na wadze bo w kolach to nie waga jest najwazniejsza... co proponujecie ? Jezeli cos wytlumaczyc to mowic bo narazie napisalem an odwal sie bo nie wiem jak sprecyzowac to pytanie :P Pozderko :P
Sorki juz zmienilem wtedy mi sie pochrzanilo :) Juz jest dobrze :)
kiudy do czego... Hmm wytrzymalosc kol nie wazna? Co do teog moge sie klucic bo juz kilka obreczy polegla podemna. W tym mam na koncie pogietego double tracka. Ale nadal sie poddaje i kupuje lekkie obreczy (nie liczac dt to byl taki odpal) Przy 24" Wiekszosc obreczy jest troszke mocniejsza. A jak zalezy Ci na wadze wez stype, calkiem fajnie sie spisywal ;]. Jeszcze jak cos mam kolko na s-type do sprzedania 24" (odezwij sie na gg jak cos).
Ssij pento
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czyzby "moje" kółko znowu zmieniało właściciela ;p??Sulring pisze:kiudy Jeszcze jak cos mam kolko na s-type do sprzedania 24" (odezwij sie na gg jak cos).
A co do kółek kiudy ja sie nie wypowiem bo po prostu trujesz wiesz co.. a i tak nie robisz chyba nic w kierunku skłonienia sie do ich zakupu...
Tak jak z amorem, ciagle pike pike pike a w koncu kupiłeś jakiegos drop off-a chyba. Szkoda sił na produkowanie się