Witam! Zapraszam do obejrzenia pierwszego filmu mojej produkcji.
Filmik przedstawia mojego kolege.Zobaczcie jak mojemu kumplowi wychodzi dopiero za 4 razem 5m drop i wyszło!!!
moze nie wydaje się że jest to 5m, być może dlatego że scarpa z profilu:) ścieta jest po skosie.Dokładnie jest 4.90m od krawedzi do wylądowania tylnim kołem.
Slaby zamalo akcji za to jest duzo bledow w montazu i wtracen ktore mialy wprowadzic w jakis nastruj twojego zmagania sie z tym co robisz ("Frojdowsko" zabrzmialo :P ) czyli tych ujec twojego przygotowyania sie do skoku itp. mysle ze powinienes byl nagrac wiecej ujes z innych miejsc a nie np pokazywac 1 slaby co tu ukrywac skok z 5 ujec ,sa przyciete w nieodpowiednich miejscach
mogles np dac wiecej zwolnien co wydluzylo by optycznie filmiq i zapchalo by ci muze do konca pozd.
Zgadzam się co do sposobu mierzenia dopa, mówi o wysokości a nie długości lotu. Ten drop ma góra 2 metry. Filmik jak filmik, za krótki aby się wypowiadać.
fakt! montaż nie jest najlepszy co do tego macie racje, ale na swoje usprawiedliwienie dodam tylko że jest to dopiero mój pierwszy film i tak naprawde robiąc ten film po raz pierwszy miałem stycznośc z tego typu programem. Dodam jeszcze że mój komp nie jest super czymś tam i miałem duże problemy aby ten program wogóle uruchomić. Fiuuu.... ale sie rozpisałem:)
a co do dropa to nie ma on 2m, ani mniej. Mieści się w przedziale 4-5m i to bez żadnej ściemy!!!