Czy ma ktoś takiego framseta? Jeśli tak to opiszcie jak to się sprawuje(chodzi mi o wysokość widelca itp. a także czy są wtedy dobre kąty). Jeśli macie fotki to też pokażcie.
P.S.
Nie obchodzą mnie wasze opinie typu cmp to gó.wno
chcę tylko odpowiedzi na temat.
Twoja stara pierze w rzece, a moja jej za to płaci.
Ja kupuje TREKA sztywnego. Będe miał w przyszłym tygodniu, wiec napisze co i jak i zapodam jakies foty. CMP to nie jest totalne gówno, troche pojeździsz :]
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
npr pisze:Katy beda spoko, ale mowie ci na prawde cmp to gowno, wiem bo mam.
Raczej z dupy katy drogi kolego :)
Ta ramka przy tak niskim widelcu 450mm naprawde ma ujowe katy ona jest raczej do amorow 130mm i wyzej jak dla mnie :)
A CMP to nie gowno poniewaz mialem je 1 rok i nic sie z nim nie dzialo :) sprzedalem go jeszcze ostatnio i koles buja na nim i dalej sie z nim nic nie dzieje... :)
Co rozumiesz pod pojęciem ciezko?? Mi się wydaje, że jak się pżadnie przyzwyczisz i wyrobisz technike to napewno bedzie lepiej niz na amorze, mówie o streecie......
To fajnie bo na razie nie mam kasy na amorka (chce pike albo chociaż dj 3) więc zastanawiam się i chyba wezme tego cmp lub flybara(gdzie go dostać:/?) albo treka
Twoja stara pierze w rzece, a moja jej za to płaci.
Lord MaGiK I niestety nie mam fotek bo nie posiadam aparatu ;) moze niedlugo beda ;] a co do CMP i Flybara -to przeciez to samo o ile sie nie myle... tylko flybar ma lakier polozony
Lord MaGiK I Tez nie mam za bardzo kasy na amora, dlatego wziałem treka, jak mi się będzie źle jexdzic to na wiosne kupie pika, a jak dobrze to sobie zostawie :]