Help me please !!!!!!

dirtmen
Kontakt:

Help me please !!!!!!

Post autor: dirtmen »

Jade do rodzinki do Torunia, Bydgoszczy i chce tam sobie kupić oczraniacze 661 (na nogi i kask ) i to jest takie zadupie że niewiem gdzie jest jakiś sklep rowerowy !!!
Dajcie adresy tych sklepów i stronki www !!!
I jeszcze czy jeździ tam ktoś dirt , street ??
Z góry dziękuje !!
e-mail:dirtmen@interia.pl
gg:3141389
adi
Kontakt:

Post autor: adi »

ale ty jestes wał przecież kążde dziecko wie że w toruniu i bydgoszczy rozgrywane są zawody w 4crossie , i mają tory do ttego więc napero jeżdzi ich od ****, a pozatym to wcale nie śa zadupia.....
cuba
Kontakt:

Post autor: cuba »

ja poza tym miałbym malutką prośbę do autora topiku i jemu podobnych byscie w temacie pisali o co chodzi, jaka jest sprawa, a nie "help mi plizzz" , "co wy na to" "co zrobic?" "dziwna sprawa" itp itd etc..............

znacznie usprawniłoby to korzystanie z forum
jeśli komus to nie pzreszkadza i zacznie mnie tu wyzywac to niech wie od razu ze sram na to co powie :]
...::: ziz iz wird :::...
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

No właśnie piszcie w temacie o co chodzi. Bo tak to ktoś wejdzie w jakiś temat "Pomóżcie mi" i może się okazać że nie będzie mógł pomóc bo się na tym nie zna. A jakbyś w temacie napisał "hopki w Toruniu i Bydgoszczy" czy coś takiego to nie byłoby takiego problemu bo wchodziliby tu tylko ci którzy mogą coś poradzić.
ODPOWIEDZ