Jaką ramę rozsądnie myślący, dobrze zapowiadający się chłopiec z perspektywami wybrać powinien? ;) Pytam, bo od tych poszukiwań łeb mi już pęka. Rama oczywiście do dirtu. 13-stka starczy? Mam 180 cm...?
Co do DMa, to posiłkowałem się opisem ze strony DM, tam piszą, żę ramka jest pod DS, Street i Dirt. Jeśli idzie o CMP, to czytałem o tej ramie na jakimś anglojęzycznym forum, opinie były bardzo pochlebne ale w polskim necie rzeczywiście sza...
habibek wez sobie dc pussy, jak nie pussy to destroyera streeta. Jak nie destroyera streeta to streetlegala. Jak nie to to masz problem. Jeszcze DM dirt street zostaje. Ale ogolnie nie jest to zafajna ramka.
Jak nie chcesz single speeda to ciezko sobie wyobrazam twoj dirt. Przynajmneij ja wiem co bby sie dzialo zemna. Mysle, ze po godzinie szedlbym do sklepu po nowy hak albo mial rozjebana przerzutke. No, ale ok. Mozesz wziasc uzywanego speca p1/p2/p3, johny bravo, gt chucker 2.0 (dzisiaj soibe pojezdzilem) mimo, ze ramka brzydka jak psi **** to geo ma fajne. Ogolnie za te kase najlepiej kupic pussy ewentualnie pussy 2.0 i adapter do przerzutki.
jak chce przezutke to niech ja ma,ja tez mam przezutke i jakos mi sie nic nie złamalo i dalej ja mam.Co do ramy to moze duncon cock,uzywke kupisz za ok 700zl,a jak nie to kup dm ds 4.0