pussy vs bitch
pussy vs bitch
witam rozmyslam która kupic ? macie moze jakies zdanie o tych ramkach która ma dobre strony która ich nie ma... chce smigac w streecie i dircie.
pozdrower
pozdrower
co nie zabije to wzmocni ;D
-
- Kontakt:
heh :P najpierw pomysl do czego jest pussy a do czego bitch.
Pussy to rasowy rowerek do streetu i dirtu :) wiec bierz go
A bitch tez sie niby nadaje , ale to juz pancerna rama i bardziej do FR ;) i wiekszych rzeczy ...
Jakbys chcial cos z NS-a i do streetu i dirtu to
Streetlegala lub Suburbana :) ale jak na dircie sie sprawuja to nie wiem ...
A promocje ? hmm :P Ride-zone , rowerowy.com i itp ;)

Pussy to rasowy rowerek do streetu i dirtu :) wiec bierz go
A bitch tez sie niby nadaje , ale to juz pancerna rama i bardziej do FR ;) i wiekszych rzeczy ...
Jakbys chcial cos z NS-a i do streetu i dirtu to
Streetlegala lub Suburbana :) ale jak na dircie sie sprawuja to nie wiem ...
A promocje ? hmm :P Ride-zone , rowerowy.com i itp ;)

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zalezy jakie kto lubi ramy, ja preferuje ramy dluzsze i wybralem bitcha a smigam streecik i dirt dzieki tej ramie znacznie sie rozwinalem, nie zamienilbym jej teraz na zadna inna, uzywam ja od roczku i zero problemow, fakt pusiak krotki etc ale zalezy co kto lubi, ja wole dluzsze ramy.pzodro6000
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
ale ty sun masz 26" :P a nasz pytajacy mam nadzieje okaze sie rozwaznym czlowiekiem i ma badz sprawi sobie 24" :]
maNS1 - troche bez sensu wiec to napisales. rownie dobrze mozna by napisac, ze za darmo jak w teamie jestes... ale ani nie jest to uzyteczna informacja dla autora tematu ani dla wiekszosci czytajacych
maNS1 - troche bez sensu wiec to napisales. rownie dobrze mozna by napisac, ze za darmo jak w teamie jestes... ale ani nie jest to uzyteczna informacja dla autora tematu ani dla wiekszosci czytajacych