Gregorio ... ???
Gregorio ... ???
Witam!
Wiecie może co się dzieje z GREGORIO ?? Poumierali tam wszyscy czy co ?? Zamówiłem u nich naklejki do Monsterka 2002 we wrześniu, mówili że będą na początku października ....pisałem pod koniec października do nich to odpisali że jeszcze nie mieli dostawy ... teraz przez cały listopad do nich pisze ale nie dopowiadają ... wiecie może co tam sie dzieje ?? Chyba będe musiał tam zadzwonić ...
BTW zna ktos alternatywne źródło naklejek do Monstera 2002 ??
Wiecie może co się dzieje z GREGORIO ?? Poumierali tam wszyscy czy co ?? Zamówiłem u nich naklejki do Monsterka 2002 we wrześniu, mówili że będą na początku października ....pisałem pod koniec października do nich to odpisali że jeszcze nie mieli dostawy ... teraz przez cały listopad do nich pisze ale nie dopowiadają ... wiecie może co tam sie dzieje ?? Chyba będe musiał tam zadzwonić ...
BTW zna ktos alternatywne źródło naklejek do Monstera 2002 ??
For sale: [url=http://tiny.pl/hwt49]Boxxer Team - Tanio![/url]
Dzwon do nich. To jest dziwny sklep i dystrybucja. A naklejki jakie? Folia czy takie matalowe (jak boxxery lub 888)? jak folia to daj komus wzor, naogol wystarczy zdjecie i zrobi ci ktos albo znajomy albo na allegro zanow. Tylko lepsze sa takie drukowane bo te wycinane to sa cienkie bo kazdy kolor osobno.
wg. mnie:
gregorio - nie zawsze potrafią dobrze odpowiedzieć na zadane pytanie.
na moje pytanie: ile kosztował by górny korek do amortyzatora XXXXX ? i w jakiej cenie ?
w odpowiedzi uzyskałem:
regulator kosztuje około 80 zł a pokrętło regulatora 45 zł.
i znowu musze słać do nich maila i tracić kolejne dni na ich odpowiedź czy czasem nie podali mi ceny części, o którą mi nie chodziło...
zdarza im się długo odpowiadac na maile.
ceny też są wyskoie.
gregorio nie jest moim wymarzonym wzorem dystrybutora Marzocchi.
pozdro
gregorio - nie zawsze potrafią dobrze odpowiedzieć na zadane pytanie.
na moje pytanie: ile kosztował by górny korek do amortyzatora XXXXX ? i w jakiej cenie ?
w odpowiedzi uzyskałem:
regulator kosztuje około 80 zł a pokrętło regulatora 45 zł.
i znowu musze słać do nich maila i tracić kolejne dni na ich odpowiedź czy czasem nie podali mi ceny części, o którą mi nie chodziło...
zdarza im się długo odpowiadac na maile.
ceny też są wyskoie.
gregorio nie jest moim wymarzonym wzorem dystrybutora Marzocchi.
pozdro
z ich uslug najlepiej wogole nie korzystac :)
zawsze zostanie Ci mnostwo kasy jak sobie sprowadzisz sam czesci albo kupisz np. na allegro.
kumpel chcial kupic zacisk do sztywnej osi z modelu 2003 to mu powiedzieli 220-230zl za 2 blaszki + 2 tulejki
kupil od kogos na allegro za chyba 1/3 tej ceny
wystarczy poszukac to sie znajdzie cos z jakiegos polamanego amora jak potrzeba
zawsze zostanie Ci mnostwo kasy jak sobie sprowadzisz sam czesci albo kupisz np. na allegro.
kumpel chcial kupic zacisk do sztywnej osi z modelu 2003 to mu powiedzieli 220-230zl za 2 blaszki + 2 tulejki
kupil od kogos na allegro za chyba 1/3 tej ceny
wystarczy poszukac to sie znajdzie cos z jakiegos polamanego amora jak potrzeba
Eee tam wokól Gregorio narosła juz legenda rzadko majaca cos wspolnego z prawda-takie moje zdanie. Jedno co im mozna zarzucic to polityka cenowa dlatego ja w zyciu nie kupie ta mnic jak nie bede musial. 2x mialem pilna sprawe do nich i pomogli od razu. Raz to pęknieta korona w Z1 dawno po gwarancji-sprzedali z duzym rabatem i za friko wymienili. Niedawno urwał mi sie tlumik w 66 tuz przed wyjazdem w gory i tez w ciagu 24h mialem nowy co prawda za 450zeta ale grunt ze moglem pojechac.
Takze sprawy zalatwiaja ok, ale ceny maja chore. Tak se mysle jaka oni ustalaja marze skoro zalozmy amor kosztujacy u nich 3000 mozna kupic spokojnie za 2000 a przecierz ten sprzedajacy tez zarabia i to niezle pewno. Pewno koszt produkcji to sporo mniej niz 1000...
Takze sprawy zalatwiaja ok, ale ceny maja chore. Tak se mysle jaka oni ustalaja marze skoro zalozmy amor kosztujacy u nich 3000 mozna kupic spokojnie za 2000 a przecierz ten sprzedajacy tez zarabia i to niezle pewno. Pewno koszt produkcji to sporo mniej niz 1000...
http://boreksc.pinkbike.com/album/old-photos/
gg:1310266
gg:1310266
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No więc tak. Jak wcześniej pisałem nie ma 1 dziury wywierconej do post mount w moim 66. Medrcy z gregorio wymyślili że wyśla amora do włoch do fabryki i tak zrobią ta dziure. Wszystko ma trwać 3 miesiące. Jak dla mnie to powinni albo mi dac nowego amora albo po prostu wymienić dolne golenie. Prosze o wypowiadanie sie na temat tej sprawy bo jak dla mnie to jest PARANOJA.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: