GTA i z dołem ;/ wejdz i pomoz ....
GTA i z dołem ;/ wejdz i pomoz ....
no wiec sprawa wyglada tak. gralem sobie w san mialem sa-mpa wszystko a nagle ktoregos dnia wyskoczylo mi takie cos kiedy wlaczalem :
GTA: San Andreas: gta_sa.exe - Bląd aplikacji
instrukcja spod '0x00746a7" odwołuje sie do pamieci pod adresem "0x02381004" . Pamiec nie może byc "read".
Kliknij przycisk OK, aby przerwac dzialanie aplikacji
potem usunalem wszystko zainstalowalem od nowa i znowu....
czy wie ktos moze jak to zrobic zeby bylo dobrze i na czym ten blad polega ? Chce bardzo sobie pograc w San a nie moge :/
jak ktos mi napisze jak bede wdzieczny :) pozdro
instrukcja spod '0x00746a7" odwołuje sie do pamieci pod adresem "0x02381004" . Pamiec nie może byc "read".
potem usunalem wszystko zainstalowalem od nowa i znowu....
czy wie ktos moze jak to zrobic zeby bylo dobrze i na czym ten blad polega ? Chce bardzo sobie pograc w San a nie moge :/
jak ktos mi napisze jak bede wdzieczny :) pozdro
-
- Kontakt:
to za duzo nie mowi, moze byc mnostwo powodów... hmm np: wiry, cos sie z kompem dzieje, moze jakies patche itp instalowałes? ja tak mialem w cs'ie - jedynie mi format pomgół;) nie moglem go zainstalowac - pozyczalem cs'a nawet od kumpli i tez nic .. zrob formata ! na 99% pomoze ;) pzdr !
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167637732 Kupcie - slynna ramka evera
-
- Kontakt:
Obstawiam na twardziela, masz jakiś sektor zjeb***, bo mówi, że pamięć pod adresem "0x02381004" nie może być odczytana. Ogólnie może masz jakiś sektor zajechany i jak aplikacja próbuje się włączyć to się odwołuje do tego sektora i nie może odczytać.
Nie bawie się juz z kompami 3 rok, ale to jest moje przepuszczenie
Pozdrawiam
Obstawiam na twardziela, masz jakiś sektor zjeb***, bo mówi, że pamięć pod adresem "0x02381004" nie może być odczytana. Ogólnie może masz jakiś sektor zajechany i jak aplikacja próbuje się włączyć to się odwołuje do tego sektora i nie może odczytać.
Nie bawie się juz z kompami 3 rok, ale to jest moje przepuszczenie
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Zainstaluj najnowsze stery do dźwięku i do grafiki, najnowsze stery do chipsetu płyty głównej (czasami to pomaga), najnowszy realese directx itd... zrób windows update, wyczyść system po grze, rejestr itd... zainstaluj gre ponownie. jeśli to nie pomorze to może to być wina czegokolwiek, gra może sie gryźć z jakimś hardwarem albo coś podobnego. Ja sam nie raz miałem takie akcje i czasami tego nie zmienisz, nawet jak zrobisz formata, po prostu coś nie pasuje tej grze i już.
To jest moje zdanie na ten temat :P
Pozdro!
To jest moje zdanie na ten temat :P
Pozdro!
mialem to samo.niestety jest tylko jedno wyjscie. musisz zeczoc od poczontku.przynajmniej ja musialem robilem wszystko reinstala gry, formata dysku(save zgralem na plyte), przywracanie systemu tez gow** dalo zaczolem od poczontku i dzialala gra niestety nie save.
http://www.pinkbike.com/photo/4779648/