Jaki rozmiar ramki na dirt/street
Jaki rozmiar ramki na dirt/street
Witam, tak na szybkiego lepiej większą czy mniejszą ramkę? Zamierzam kupić dartmoora streetfighter'a z allegro i mam do wyboru 14" I 16". Wiadomo wszystko zależy od upodobań, ale czy np na 14" z kołami 26" bedę mógł uczyć się barspina i xupa, bo kumpel ma jakąś krutką ramkę i nie daje rady, koło przednie po skreceniu kiery chaczy o buta:P?. Dzięki
ps. ups, proszę o przeniesienie do działu sprzęt
ps. ups, proszę o przeniesienie do działu sprzęt
-
- Kontakt:
asterf to czy bedziesz HACZYŁ zalezy tez od wysokosci widelca, wiec nie zwalaj wszystkiego na ramę ;)
Tina nic nie zlezy od wzrostsu, ja mam 183 cm i sl'a 13,5"... a tak dla wiadomosci, Kyle Ebbett i Eric Porter jeżdżą w streecie na jakichs 17'tkach a jacyś w cholerę wysocy nie są.
Tina nic nie zlezy od wzrostsu, ja mam 183 cm i sl'a 13,5"... a tak dla wiadomosci, Kyle Ebbett i Eric Porter jeżdżą w streecie na jakichs 17'tkach a jacyś w cholerę wysocy nie są.
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
no więc zaopatrzyłem sie dartmoor street fighter'a 14" i pike 409. Teraz zastanawiam się jakie koła, na 26 barspiny odpadają bo koło haczy o pytę, a w sumie składałem ten rower też trochę po to żeby się nauczyć i porobić...
Czy ten rowerek na kołach 24 nada sie na dirty? Jeździłem na takim małym czymś trochę to strasznie dziwnie się skakało...
Czy ten rowerek na kołach 24 nada sie na dirty? Jeździłem na takim małym czymś trochę to strasznie dziwnie się skakało...
-
- Kontakt:
czy sie bedzie chaczyc nogami o kolo przy barspinach, zalezy do wielu rzeczy, np, od kata glowki, od tegoczy blisko masz suport telniej osi kola itd
mniejsza rama jest lepsza, bo latwiej sie jezdzi i jest bezpieczniejsza
niektore ramy sa dziwne bo im mniejsza tym krotsza, dlamnie bezsens w tym sporcie takia zaleznosc i po co wogole komu 16 cali do tego sportu...
mniejsza rama jest lepsza, bo latwiej sie jezdzi i jest bezpieczniejsza
niektore ramy sa dziwne bo im mniejsza tym krotsza, dlamnie bezsens w tym sporcie takia zaleznosc i po co wogole komu 16 cali do tego sportu...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt: