Nie mam pojęcia jakie hamulce mam wybrać. Napewno chcem żeby były to hamulce tarczowe(hydrauliczne)
Mam na wydanie 400zł, prosze o konkretne linki, z góry dziękuję:)
cygi ten hayes to kupa :] juz bym wolał bb7 mechaniczne kupic niz te sole.... deorki kup sobie.... uzywki za 4 stowy znajdziesz.... albo dozbieraj bo 229 zł chyba sztuka nowa kosztuje .. pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Brzunio shimano 525 to jedne z lepszych i tańszyc hydraulikow na polskim rynku.Poszukaj na allegro.Ja kupilem swojego za 239zł cały komplet tarcza zacisk wszystko.Jak załozylem ledwo te hample jeszcze nie dotarte byly juz swietnie hamowaly,lekko chodzi klamka nie tak jak w nie których mechanikach.Precyzja i skutecznosc jest wprost idealna,Zachwalam ten hamulec dlatego tak bardzo poniwaz jest to moj pierwszy hydraulik i jestm 1000% zadowolny z zakupu ;d.POlecam ci go
mam makury gustawy przod 190 tyl 160 co do modeluto co ja mam ci powiedziec jak wszystkie gustawy od poczatku do teraz maja taki sam zacisk roznia sie tylko klamkami (najgorsze byly bodajze w 2002 czy jakos tak gdzie klamka byla po prostu h u j o w a )
a co do tych wsyzstkich gustavów, juicy7... to jestem bardzo ciekawy gdzie można dostac komplet za 400 zł, skoro sam h amulec na 1 koło kosztuje 2 razy wiecej niz on chce wydac...