Wiem ze temat walkowany co tydzien ale w wyniku frustracji musialem go zalozyc po raz kolejny.
Co polecicie do streetu (streeto-trialu) w granicach 400 zeta (moze troszke wiecej) (no dobra wiem, wybor jest mały). Jako ze zywot mojego JB dobiega konca ta ramka raczej odpada.
Potrzebuje czegos co wytrzyma uderzenia boczne - piwoty z jazdy, 270drop (czy jak to sie tam nazywa), itd. Wiadomo - glowka tez musi troche wytrzymac. Geometria mozliwie najlepsza.
Myslalem nad DRAGIEM 14" szczegolnie ze teraz tanio chodzą na allegro ale naczytalem sie ze geometria zupelnie odpada i nic sie na tym nie da zrobic. Moze wiec poprosze opinie tych ktorzy na tym cos robią.
Co jeszcze bedzie stosunkowo mocne, tak zeby mi nie odpadl tylni trojkat jak teraz, o dobrej geometrii i w tym przedziale cenowym.
PS. Nie interesują mnie opinie typu temat z dupy ;)
Pozdro
Nowa rama - pomocy
-
- Kontakt:
Nowa rama - pomocy
E.F.R. Elbląg
Street
Street
bo to jest temat z dupy.. jakby troche Ci sie chciało i byś poszukał to napewno być coś znalazł bo takich tematów było dziesiątki..grzegorz88 pisze:PS. Nie interesują mnie opinie typu temat z dupy ;)
Za 400zł kupisz nowego Destroyera obecnie nawet mniej bo są przeceny. W tej cenie nie znajdziesz nic lepszego.