Nie polecam
Nie polecam
Witam, długo się zastanawiałem czy to napisać ale jednak muszę, bo by mnie sumienie gryzło że to tak zostawiłem.
Kupiłem od kolesia ramkę Sekim Cannibal z Damperem, on wzamian dostał cockera. Niby wszystko ok, tranzakcja doszła do skutku,
kiedy pytałem się o stan Sekima powiedział "uczciwie" że rama jest używana, więc lakier pęka, należało by go zmienić (był fabryczny). Problemu niebyło bo ja itak chciałem ramę przemalować, przedwczoraj poszła do malowania.
A teraz w czym rzecz:
-Zapomniał dodać że hak przerzutki niema gwintu i jest krzywy
-Rama ma z jednej strony "ubytek" nie tylko lakieru ale jest też lekko wgnieciona, prawdopodobnie w skutek relacji wachacz-napinacz-rama
Ale pomyślałem cotam, rama jest cała, przerzutkę zamontowałem na śrubę, i jest ok, nie będę nic mówił o jakimś oszustwie czy coś w tym stylu
Koleś mi wysłał jeszcze jedną paczkę - napinacz Niby ok, truvativ boxguide jak nowy, szkoda że rolka nie miała łożysk, zadzwoniłem i zapomniał wysłać, puźniej jeszcze pare razy dzwoniłem, podobno wysłał to było jakieś 3 tygodnie temu, dzwoniłem jeszcze 2 razy i już mam dość, na gg nie odpowaiada, nie chcę wydzwonić większego rachunku niż wartość tej rolki, szczególnie że mam swoją.Wnierwił mnie koleś, nie polecam z nim robić żadnych interesów, nigdy nie miałem do czynienia z tak nieodpowiedzialnym człowiekiem.
Jego imię Damian, gg 1476201, Nazwisko N.,
miasto prudnik
Kupiłem od kolesia ramkę Sekim Cannibal z Damperem, on wzamian dostał cockera. Niby wszystko ok, tranzakcja doszła do skutku,
kiedy pytałem się o stan Sekima powiedział "uczciwie" że rama jest używana, więc lakier pęka, należało by go zmienić (był fabryczny). Problemu niebyło bo ja itak chciałem ramę przemalować, przedwczoraj poszła do malowania.
A teraz w czym rzecz:
-Zapomniał dodać że hak przerzutki niema gwintu i jest krzywy
-Rama ma z jednej strony "ubytek" nie tylko lakieru ale jest też lekko wgnieciona, prawdopodobnie w skutek relacji wachacz-napinacz-rama
Ale pomyślałem cotam, rama jest cała, przerzutkę zamontowałem na śrubę, i jest ok, nie będę nic mówił o jakimś oszustwie czy coś w tym stylu
Koleś mi wysłał jeszcze jedną paczkę - napinacz Niby ok, truvativ boxguide jak nowy, szkoda że rolka nie miała łożysk, zadzwoniłem i zapomniał wysłać, puźniej jeszcze pare razy dzwoniłem, podobno wysłał to było jakieś 3 tygodnie temu, dzwoniłem jeszcze 2 razy i już mam dość, na gg nie odpowaiada, nie chcę wydzwonić większego rachunku niż wartość tej rolki, szczególnie że mam swoją.Wnierwił mnie koleś, nie polecam z nim robić żadnych interesów, nigdy nie miałem do czynienia z tak nieodpowiedzialnym człowiekiem.
Jego imię Damian, gg 1476201, Nazwisko N.,
miasto prudnik
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
Więc ja się wypowiem:Tassadar pisze:Jego imię Damian, gg 1476201, Nazwiska nie powiem,
nick na tym forum "poldeck", miasto prudnik
TEN CZŁOWIEK (Damian) TO NIE JA!!
Ja jestem od początku Paweł.
Jedyne co miałem z tą sprawą wspólnego to to , że Damian na moim warsztacie rozmontowywał swój rower i na tymże warsztacie odbyła się transakcja. Damian przyszedł do mnie rano z prośbą o rozmontowanie roweru. A jako, że ledwo się wyrobiliśmy to zadzwonił do człowieka, z którym się umawiał, żeby ten przyjechał do mnie.
Jeszcze raz powtórze:
Damian to nie ja. Ja nigdy nie miałem sekima i nie sprzedawałem sekima. Od prawie dwóch lat z zadowoleniem jeżdżę na destroyerze. Na giełdzie też nie ja wystawiałem tę ramę. Co do napinacza muszę napisać, że to też nie ja!
Także proszę o niełączenie mojego nicku z osobą tak nieuczciwą, nie oszukałem w handlu nikogo nigdy, raz tylko zwracałem pieniądze klientowi niezadowolonemu z towaru.
Tassadar:
jeżeli chcesz jakichś więcej sprostowań i wyjaśnień to zapraszam na gg. Mój numer to 8899894.
Od dwóch lat buduję na tym forum w miarę pozytywny wizerunek więc zależy mi na szybkim wyjaśnieniu tej kwestii.
Jeśli możesz to odezwij się na priv wiadomość lub na gg.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894