Bubel Movie -
Bubel Movie -
Witam.
Jeździmy tak około od marca 2006. Jest to film kręcony aparatem, tak więc prosze nie nażekać na jakość. Trwa ok. 2,5 min. Prosze o opinie i komentarze. Kręciliśmy to przez ok. 1,5h tak więc na filmiku nie ma wszystkiego co potrafimy.
Bezpośredni link do filmu - http://rapidshare.com/files/6802778/Bub ... e.wmv.html
Jeździmy tak około od marca 2006. Jest to film kręcony aparatem, tak więc prosze nie nażekać na jakość. Trwa ok. 2,5 min. Prosze o opinie i komentarze. Kręciliśmy to przez ok. 1,5h tak więc na filmiku nie ma wszystkiego co potrafimy.
Bezpośredni link do filmu - http://rapidshare.com/files/6802778/Bub ... e.wmv.html
-
- Kontakt:
Film Zajefajny daje 8/10
Ladne Trickasy padaly
Ten Maly to Wymiata :D
Ten duzy zreszta tez,obaj wymiataja :-)
2 punkty odejmuje za to ze Mysliscie ze Rst to gowno
Sam mam Rst i sie dobrze trzyma,mam natomiast pytanie,gdzie ten Rst wasz pekl i jak? bo nie bylo widac,to wyglada jakbyscie rozkrecili ten rower tylko :D
Ale podsumowujac to Film Sie oplaca i jest FAJNY
Ladne Trickasy padaly
Ten Maly to Wymiata :D
Ten duzy zreszta tez,obaj wymiataja :-)
2 punkty odejmuje za to ze Mysliscie ze Rst to gowno
Sam mam Rst i sie dobrze trzyma,mam natomiast pytanie,gdzie ten Rst wasz pekl i jak? bo nie bylo widac,to wyglada jakbyscie rozkrecili ten rower tylko :D
Ale podsumowujac to Film Sie oplaca i jest FAJNY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No, no. Ten RST pękł na rurze sterowej (tak ok. 3 cm rury zostało w mostku). Amorek poszedł koledze przy próbie 180 z małego wybicia. Wybił sie i cały rower delikatnie mówiąc rozjebał sie na 3 częsci;) Ogólnie to nie polecam RST, a jeśli ktoś kasy nie ma niech Duro już kupi. Pzdr
Pawelek009 - Zrobimy dłuższy tylko zbieramy teraz materiał. Jeszcze w zime ujżysz to czego chciałeś;)
Pawelek009 - Zrobimy dłuższy tylko zbieramy teraz materiał. Jeszcze w zime ujżysz to czego chciałeś;)
-
- Kontakt: