szerszu hymmm.... jest to k.... który nic o sprzecie nie wie a sie wypowiada !!!!
a co do amora schody ok małe dropy ok street i 180 już nie ten amor jest coś w stylu duro może troche wytrzymalszy no praca lepsza ale ogólnie sie nieopyla na street najlepiej jak kupisz sobie sztywniaka lepiej na streecie na tym wyjdziesz
heh to jest śmieszne: mczuszuzałożyłeś apel o tym żeby szukać, a tematów o Dirt Jamie Pro również było mnóstwo. I skoro jesteś przeciwny powtórką to po co piszesz w takich tematach?? Niech sobie spokojnie zejdą na sam dół. Nie chodzi mi to o obrażanie kogokolwiek ale cała ta sytuacja wydaje mi się co najmniej dziwna.
a co do tematu: amor nie jest zbyt wytrzymały chociaż na początek to chyba będzie najlepszy wybór
NoFuckinNamedobra dobra już nie bądź taki dociekliwy ja sie jeszcze w temacie o dirt jam pro niewypowiadałem więc miałem okazje i dobrze wiem że były już takie tematy a jak chcesz zeby na sam dół zeszły takie tematy to po co sie udzielasz jak dobrze wiesz że był już taki temat ja miałem coś do powiedzenia w temacie zwłaszcza że mnie wnerwia szczeniak o nickuSzerszuon sie naprawde wypowiedział tylko szkoda że nie powiedzał dlaczego sie nie opłaca :|
Szkoda wydawac sporo kasy na tkai pol srodek, kktory dziala beznadziejnie nie jest wytrzymaly. Co do pracy dirt jamp pro i duro to jest bardzo porownywalna.
Chcesz dobry amor do streetu na początek, to kup sobie judy,,, tanio dorwiesz każdy rocznik.
Kumpel ma j1 i ten amor podoba mi sie dużo bardziej,od mojego xcr-a;]
freed pisze:Chcesz dobry amor do streetu na początek, to kup sobie judy,,, tanio dorwiesz każdy rocznik.
Kumpel ma j1 i ten amor podoba mi sie dużo bardziej,od mojego xcr-a;]