Zabrze || Skatepark na koperniku ||
Zabrze || Skatepark na koperniku ||
Słuchajcie wiecie juz czy ten skatepark jest otwarty ? pytam głównie ufika , ajza , gazele z góry thx ....
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
Re: Zabrze || Skatepark na koperniku ||
Raczej jest już otwarty. Z tego co mi znajomi mówili to już tam w dzień legalnie śmigali :)
tznnn nierozumiem :| jak rowery niemają wstępu ? przeciez w sumie tu kazdy smiga na rowerze a nie na rolkach czy tam desce :| ... to soory
ps; pozatym panowie mozemy zawsze tabliczke wywalic :D i nikt sie niebedzie czepiał he he no niewiem ale ja tam wiosną bede jezdzil i mnie to nieobchodzi
ps; pozatym panowie mozemy zawsze tabliczke wywalic :D i nikt sie niebedzie czepiał he he no niewiem ale ja tam wiosną bede jezdzil i mnie to nieobchodzi
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
667pier***itd. ktos ty wogole jest??
mozna jezdzic tzn. jesli umiesz;]
i nie zebym sie chwalil ale: http://img169.imageshack.us/my.php?imag ... 001sj7.jpg
na pierwszej stronie hehe
mozna jezdzic tzn. jesli umiesz;]
i nie zebym sie chwalil ale: http://img169.imageshack.us/my.php?imag ... 001sj7.jpg
na pierwszej stronie hehe
-
- Kontakt:
ludzie... zloze nowego baja to tam do was wpakuje i wam pokaze jak jezdzi sie w Rudzie Śląskiej!:D:D:D
A ochroniarz to nie problem... kupi mu sie browarka i na zadna policje dzwonic nie bedzie:)
Kat cos sie tak oburzyl:D
PS.Kat Dzieki za rade:D sam juz wiesz jaka:D
A ochroniarz to nie problem... kupi mu sie browarka i na zadna policje dzwonic nie bedzie:)
Kat cos sie tak oburzyl:D
PS.Kat Dzieki za rade:D sam juz wiesz jaka:D
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
667nie no looz myslisz ze urzędowi sie kasa skonczy ? he he obawiam sie ze nie ;/ no ale cóz jak cos to ja z nim pogadam ze deska i rolki są niemode ha ha a tak na powaznie to mam nadzieje ze bedzie mozna smigac po nim bo tak długo wszyscy czekali na niego a sie okazuje ze wałek ;/ nic pozyjemy zobaczymy
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
-
- Kontakt:
Szczeze mowiac mam gleboko ten zakaz.
Bede tam sobie jezdzic jak mi sie tylko spodoba a jesli ochroniarz bedzie namolny to przejde sie do mosiru z paroma riderami i pogadamy z kierownikiem i mysle ze latwo dojdziemy do konsensusu.
Park jest wyborny i jezdzi sie wysmienicie zapraszamy wszystkich :)
Btw nie widzialem w zabrzu nigdy wiecej niz 1 "znajomego" z widzenia rolkarza wiec mysle ze to sie mija z celem :]
Bede tam sobie jezdzic jak mi sie tylko spodoba a jesli ochroniarz bedzie namolny to przejde sie do mosiru z paroma riderami i pogadamy z kierownikiem i mysle ze latwo dojdziemy do konsensusu.
Park jest wyborny i jezdzi sie wysmienicie zapraszamy wszystkich :)
Btw nie widzialem w zabrzu nigdy wiecej niz 1 "znajomego" z widzenia rolkarza wiec mysle ze to sie mija z celem :]
Dziś jeździliśmy parę godzinek na naszym parku i nie czułem się niechciany tudzież nielegalny :D
Jeździ się dalej wyśmienicie a betonowe boxy skłaniają do szaleńczych wybryków :D
Przydałoby się ale trochę lepsze oświetlenie bo oddalone o kilkanaście metrów latarnie trochę słabo oświetlają teren ale i tak miejscówka daje radę.
Może wreszcie uda mi się dokręcić te 360 :P
Jeździ ktoś w niedzielę?
btw.667 bardzo konstruktywne wypowiedzi :D
Jeździ się dalej wyśmienicie a betonowe boxy skłaniają do szaleńczych wybryków :D
Przydałoby się ale trochę lepsze oświetlenie bo oddalone o kilkanaście metrów latarnie trochę słabo oświetlają teren ale i tak miejscówka daje radę.
Może wreszcie uda mi się dokręcić te 360 :P
Jeździ ktoś w niedzielę?
btw.667 bardzo konstruktywne wypowiedzi :D
-
- Kontakt:
kurde wiecie co sie stało ;/ nie wpuscili mnie dzisiaj na skate park ;/ ja podjezdzam i ochroniarz mi mowi ze nie wolno a ja sie poytam czemu to on powiedział ze zebroniła wjezdzac a ja sie pytam dlaczego to on poiwedział ze ostatnio ktos se złamał reke i nie wolno rowerów ;/ normalnie szlag by to. jak tak bedzie cały czas to normalnie chu*jowoooo:|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
no moze mala rada z mojej strony,, jak sie nieda zaltwic jazdy bikow z kierownikiem mosiru ,to trza lepiej pogadac z proboszem kosciola-->ksiedzem Andrzejem,podejzewam ze ten park to jego inicjatywa ,to jest bardoz wpozo ksiadz,kuma mlodziesz i moze cos pomoze zalatwic z tym skejtparkiem..tylko trzza by z nim pogadac.
apropo jezeli sie boja ze sobie ktos tma krzywde na rowerze zorbi to niech dadza tablice,ze jazda na wlasna odpowiedizlanosci tyle...
pozdr
apropo jezeli sie boja ze sobie ktos tma krzywde na rowerze zorbi to niech dadza tablice,ze jazda na wlasna odpowiedizlanosci tyle...
pozdr
Ajz, gdybys nie zauwazyl to 667 je wyedytowal.
"Bede tam sobie jezdzic jak mi sie tylko spodoba" no, no.... Takie gadanie nie ma sensu, po prostu trzeba porozmawiac z kompetentnymi osobami. Co nie zmienia faktu, ze ryzyko zlamania reki na desce czy rolkach jest takie samo. Park jest podobno przystosowany pod wlasnie te dwa sporty.
No niestety, park zostal przejety przez rolkarzy, tudziez deskarzy. Wyszli z podziemi chyba, bo dzisiaj ich masa byla :D. Posiedzialem, popatrzylem, porozmawialem z ochroniarzem. Podobno sa plany zagospodarowania pozostalej czesci terenu [jak na razie chyba 2/10ha sa wykorzytane].
Pozdrawiam
"Bede tam sobie jezdzic jak mi sie tylko spodoba" no, no.... Takie gadanie nie ma sensu, po prostu trzeba porozmawiac z kompetentnymi osobami. Co nie zmienia faktu, ze ryzyko zlamania reki na desce czy rolkach jest takie samo. Park jest podobno przystosowany pod wlasnie te dwa sporty.
No niestety, park zostal przejety przez rolkarzy, tudziez deskarzy. Wyszli z podziemi chyba, bo dzisiaj ich masa byla :D. Posiedzialem, popatrzylem, porozmawialem z ochroniarzem. Podobno sa plany zagospodarowania pozostalej czesci terenu [jak na razie chyba 2/10ha sa wykorzytane].
Pozdrawiam