Sprowadzanie Ramy i Amortyzatora Do FR

Miły1906
Kontakt:

Sprowadzanie Ramy i Amortyzatora Do FR

Post autor: Miły1906 »

Witam mam wielką prośbe do bardziej doswiadczonych bikerów którzy maja kontakty za granica. Po tym jak zawiodły mnie sztywniaki postanowiłem kupic sobie sprzet do Fr mianowicie Big Hita I Shivera Albo Dorado.
zwracam sie z prośbą do kogo kolwiek o pomoc w sprowadzeniu takiego zestawu z kąd kolwiek sie da w miare tanio(jak mozna nazwac to tanio) mianowicie potzrebuje info na temat z kąd można to sciągnąc za ile i kto mi wtym pomoze.

Jest jeszcze jedna opcja mam wujka we francji i chciał bym sie dowiedziec czy z francji sie opłaca czy bardziej z usa lub kanady

Możecie tez podsułac mi inne propozycje zestawów rama + amor do frMoże sie przekonam do czegos innego
Miły
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

mozesz szukac na ebayu takich aukcji gdzie wysylaja kolesie do polski i kosztuje to okolo 50 $ za amor nie wiem jak za rame. Ale rodzina jest przydatna. Poszukaj jakie ceny sa na ebayu tam czy co tam oni maja zabojady jedne.

EDIT:
patrzylem na amerycki ebay i na razie nie ma nic z tego co pisales z wysylka na caly swiat. Ja bylem w lepszej sytuacji bo mam tam siostre, ale od razu mowie ze nie sprowadzam nikomu nic. Co chyba powinno byc jasne ;)
Zablokowany